Καφές: Τα είδη και η ποσότητα που συμβάλλουν στη μακροζωία
Η κατανάλωση καφέ συνδέεται με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και μικρότερο κίνδυνο καρδιαγγειακής νόσου, σύμφωνα με νέα αυστραλιανή επιστημονική έρευνα.
Το όφελος αφορά όλα τα είδη καφέ, καθώς επίσης και το αν περιέχει ή όχι καφεΐνη.
Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον καθηγητή Πίτερ Κίστλερ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Μελβούρνης και του Ινστιτούτου Ερευνών Baker Heart & Diabetes, ανέλυσαν στοιχεία για σχεδόν 450.000 ανθρώπους με μέση ηλικία 58 ετών.
Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr