Κόκκινο κρέας και εγκεφαλικό - Τι ισχύει σύμφωνα με νέα ανασκόπηση μελετών

Η κατανάλωση μη επεξεργασμένου κόκκινου κρέατος δεν αυξάνει τις πιθανότητες να υποστεί κάποιος εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα ανασκόπηση μελετών.

Κόκκινο κρέας και εγκεφαλικό - Τι ισχύει σύμφωνα με νέα ανασκόπηση μελετών

Επί δεκαετίες υπήρχαν φόβοι ότι η κατανάλωση μοσχαρίσιου και χοιρινού κρέατος μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς τους σε λίπος.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved