Ανίτα Μπραντ: Η γιορτινή φωτογραφία με τον μικρό της γιο στο Συνεβρό

Νέα στιγμιότυπα με τον μικρό Νικόλα δημοσίευσε η Ανίτα Μπραντ.

Ανίτα Μπραντ: Η γιορτινή φωτογραφία με τον μικρό της γιο στο Συνεβρό

Η Ανίτα Μπράντ έγινε για δεύτερη φορά τον Απρίλη του 2023. Σε αναρτήσεις που έχει κάνει από τότε μοιράζεται, άλλοτε με χιούμορ και άλλοτε με τρυφερότητα, πώς είναι να μεγαλώνεις δύο μικρά παιδιά. Και είναι όμορφο και δύσκολο ταυτόχρονα. Βέβαια, και η ίδια δεν πτοείται και προσπαθεί να τα συνδυάσει όλα: δουλειά, προσωπικό χρόνο, ποιοτικό χρόνο με τους γιους της και τον Χάρη Χριστόπουλο.

anita-mprant-(4).jpg

Οι βόλτες και οι μικρές εξορμήσεις είναι από τις αγαπημένες τους δραστηριότητες. Πρόσφατα οικογένεια βρέθηκε σε θεματικό πάρκο στο Συνεβρό και η Ανίτα Μπραντ μοιράστηκε με τους ακολούθους της νέα στιγμιότυπα.

«Αν και η γιορτινή διακόσμηση είναι πανέμορφη, τα πιο όμορφα στολίδια τα έχουμε στις αγκαλιές μας.» έγραψε στην ανάρτησή της. Στην αγκαλιά της κρατάει τον μικρό της γιο ο οποίος φοράει σκούφο, πράσινο μπουφάν και αθλητικό παντελονάκι.

«Ο junior είναι ο Νικόλας μας»

Ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και μεταξύ άλλων είπαν για το όνομα που θα δώσουν στον μικρό τους γιο.

«Ο junior είναι ο Νικόλας μας. Είναι το όνομα του μπαμπά της Άννας. Τα παιδιά θα τα βαφτίσουμε 5-6, για να βιώσουν το μυστήριο και για να συμμετέχουν και να το χαρούν. Έχουμε δυο διαφορετικά μυστήρια που θα γίνουν. Το ένα σε νησί, το άλλο στην ενδοχώρα, σε κορυφή» δήλωσε ο Χάρης Χριστόπουλος.

Όσον αφορά τη σχέση τους μετά τον ερχομό δύο παιδιών, και πάλι ο ίδιος είπε:

«Έχουν αλλάξει οι σχέσεις μας προς το χειρότερο εννοείται μετά τα παιδιά. Υπάρχει ένα ζευγάρι που κάνει παιδιά και δεν εκνευρίζεται με το παραμικρό;»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved