Η «Γερακίνα» δημοσίευσε στιγμιότυπα με την 6 μηνών κόρη της

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου δημοσίευσε ένα τρυφερό βίντεο σε insta story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η «Γερακίνα» δημοσίευσε στιγμιότυπα με την 6 μηνών κόρη της

H σκληρή Γερακίνα, η σύζυγός του πειρατή Σπήλιου, στη σειρά «Η Μάγισσα» του ΑΝΤ1, κατά κόσμον, Μαρκέλλα Γιαννάτου, δημοσίευσε ένα τρυφερό στιγμιότυπο δείχνοντας τη μικρούλα κόρη της.

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή και πέρα από μια ανάρτηση που είχε κάνει, δείχνοντας φίλους έξω από το μαιευτήριο, τον Ιούνιο που έγινε για πρώτη φορά μητέρα, δεν έχει αναρτήσει ποτέ ξανά τίποτε για την κόρη της.

giannatou.jpg

Γι' αυτό άλλωστε μας εξέπληξε ευχάριστα, βλέποντας έστω και το μικρό χεράκι της 6 μηνών κόρης της, που προσπαθούσε να πιαστεί από τον καναπέ.

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου και ο δημιουργός των επιτυχιών «Άγριες Μέλισσες» και «Η Μάγισσα», Λευτέρης Χαρίτος, αν και έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, έχουν αποκτήσει μια γλυκιά κορούλα. Αυτό είναι το πρώτο παιδί για την όμορφη «Γερακάρισσα», ενώ για τον Λευτέρη Χαρίτο, το δεύτερο, καθώς έχει ακόμη έναν γιο, από τον πρώτο του γάμο.

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Gala τον Οκτώβριο, είχε μια πολύ εύκολη εγκυμοσύνη, γύρισε αμέσως στη δουλειά, λίγες μέρες μετά τον τοκετό και ένιωθε ενοχές που άφησε την κόρη της μόνη, για να επιστρέψει στα γυρίσματα της σειράς, «Η Μάγισσα».

https://www.instagram.com/p/CgBq7OtopFG/

«Με δυσκόλεψε η επιστροφή στη δουλειά, λίγες ημέρες μετά τον τοκετό, γιατί μου έλειπε το μωρό. Αισθανόμουν ότι κάτι δεν έκανα καλά που την είχα αφήσει σπίτι κι εγώ έτρεχα στο γύρισμα. [...] Νιώθω ελλιπής μαμά, ότι δεν κάνω όσα θα έπρεπε να κάνω. Πολλές φορές όταν επιστρέφω σπίτι από το γύρισμα και κάθομαι μαζί της και τα λέμε, είμαι τόσο κουρασμένη που πάνω στο τέταρτο θέλω να πάω να κοιμηθώ. Εκεί νιώθω ενοχές, σκέφτομαι ότι πρέπει να μιλήσω μαζί της λίγο ακόμα».

Ο νονός της κόρης της και το όνομα που θα της δώσει

Τον Οκτώβριο ο ηθοποιός, Δημήτρης Μοθωναίος δημοσίευσε ένα ξεκαρδιστικό βίντεο δείχνοντας την Μαρκέλλα Γιαννάτου με την κόρη της. Μέσα από τον διάλογο που έχουν ο ηθοποιός αποκαλύπτει ότι θα είναι ο νονός της.

https://www.instagram.com/reel/CyI5qPQtMdZ/

Το όνομα που θα της δώσει δεν είναι άλλο από το Μελία – Αφροδίτη. Αυτό το αποκάλυψε η ίδια ηθοποιός μέσα από την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε ως μαμά. «Της δώσαμε τα ονόματα Μελία-Αφροδίτη και τη φωνάζω Μελιώ. Το Αφροδίτη είναι και το δεύτερο δικό μου όνομα. Το Μελία είναι αρχαιοελληνικό όνομα που το έμαθα πρόσφατα και μου άρεσε πολύ»!

Μελία - Η σημασία του ονόματος της κόρης της

Η Μελία, ήταν μία από τις Ωκεανίδες, τις θυγατέρες του Ωκεανού και της Τηθύος. Όπως αναφέρει και η wikipedia.org, η Μελία ή Μελίη Αργεία ήταν ο προκάτοχος των Ωκεανίδων-νύμφων των βασιλικών σπιτιών του Άργους, της Σικυώνας και της Θήβας. Ήταν η σύζυγος του θεού του ποταμού Ίναχου (Ίναχος) και η μητέρα του Φορώνου, (πρώτου βασιλιά του Άργους), του Αιγιαλέα (πρώτου βασιλιά της Σικυώνας) και της νύμφης Ιώ. Την Μελία την τιμούσαν ιδιαίτερα στο ναό του Ισμηνίου Απόλλωνα στην αρχαία Θήβα και το όνομά της έφερε πηγή κοντά στον Ισμηνό ποταμό. Ακόμη, αναφέρεται και ως μητέρα του Κέως από τον Απόλλωνα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved