Ζέτα Δούκα: Κάνει πατινάζ με την κόρη της, Θάλεια (vid)

Τα τρυφερά στιγμιότυπα που δημοσίευσε η ηθοποιός.

Ζέτα Δούκα: Κάνει πατινάζ με την κόρη της, Θάλεια (vid)

Η Ζέτα Δούκα είναι μια υπέροχη μαμά και φυσικά έχει ως προταιρεότητα την κόρη της, Θάλεια, που πια είναι 7 ετών. Μαμά και κόρη είναι αχώριστες και η ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνει όμορφες στιγμές που περνά μαζί της.

Μια τέτοια ανάρτηση έκανε και πριν μερικές ημέρες όπου η Ζέτα Δούκα δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο δείχνοντας την ίδια και την κόρη της να κάνουν πατινάζ στον πάγο.

«Κάτι θυμάμαι από 15 χρόνων…», σχολίασε αποκαλύπτοντας ότι όταν ήταν έφηβη έκανε πατινάζ. Όπως θα δείτε και εσείς στο βίντεο που ακολουθεί «το σώμα δεν ξεχνά» ακόμη και αν έχουν περάσει 35 χρόνια από το τότε, με την ηθοποιό να καθοδηγεί την κόρη της.

https://www.instagram.com/p/C0pHGJULgu6/

Τον Νοέμβριο η ηθοποιός γιόρτασε τα 50α γενέθλιά της και μοιράστηκε με τους followers της 2 υπέροχες φωτογραφίες από τον εορτασμό των γενεθλίων της, κρατώντας στην αγκαλιά της τη Θάλεια και γράφοντας: «50 λοιπόν! Τα κατάφερα!
Είμαι υγιής ( τον περισσότερο τουλάχιστον καιρό), πλήρης (έχοντας εκπληρώσει τα περισσότερα όνειρα μου), σίγουρα ευγνώμων για όσα καλά αλλά και όσες δυσκολίες/μαθήματα μου έφερε η ζωή- και είναι πολλές/α!
Κυρίως όμως είμαι ευγνώμων για την αγάπη των δικών μου ανθρώπων των φίλων , της οικογένειας μου, των συνεργατών μου αλλά και για την αγάπη των ανθρώπων που μοιράζονται αυθόρμητα μαζί μου αγκαλιές, όμορφα λόγια , χαμόγελα και συγκινήσεις, χωρίς ουσιαστικά με γνωρίζουν. Κι όμως γνωριζόμαστε, μόνο και μόνο επειδή συνυπάρχουμε σε αυτόν τον κόσμο , τον διψασμένο για αλληλεγγύη και καλοσύνη.
Εύχομαι λοιπόν αυτές οι αγκαλιές και οι καλοσύνες να υπερ-πολλαπλασιαστούν και σαν χιονοστιβάδα να μας παρασύρουν όλους, γεμίζοντας μας με φως κι αγάπη!»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved