Απίστευτος Θάνος Κιούσης: Παρέλαβε τον γιο του από το σχολικό ντυμένος …μπανάνα

Ο γνωστός κωμικός και παρουσιαστής επέλεξε νέα μεταμφίεση καθώς περίμενε να παραλάβει τον γιο του.  

Απίστευτος Θάνος Κιούσης: Παρέλαβε τον γιο του από το σχολικό ντυμένος …μπανάνα

Ο Θάνος Κιούσης, γνωστός στο ευρύ κοινό ως Τόνι Σφήνος, …ξαναχτύπησε με νέα μεταμφίεση. Θυμάστε όταν πριν μερικές ημέρες παρέλαβε τον γιο του από το σχολικό ντυμένος μαχαραγιάς;

https://www.instagram.com/reel/C3Fs9z4IM8N/

«Δεν χρειάζεται να βρεις σκηνή, φώτα, θέατρο, ηθοποιούς, να κάνεις πρόβες και να βρεις ένα έργο. Η ζωή μας κάθε μέρα είναι μια παράσταση. Απόλαυσέ το», είχε γράψει στην ανάρτησή του.

Ε, αυτή τα φορά επέλεξε μια άλλη στολή. Ντύθηκε μπανάνα και περίμενε χορεύοντας τον γιο του.

Η επιλογή της στολής δεν ήταν τυχαία καθώς ο γιος του ήταν ξεκάθαρος: «Αν ντυθείς μπανάνα στο σχολικό θα τρώω μπανάνα στο πρωινό.."...Μαντέψτε τώρα, ποιος τρώει τη μπανάνα του και χαίρεται κιόλας 🍌🍌 😂😂», έγραψε ο παρουσιαστής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

https://www.instagram.com/reel/C3h_z93oIHO/

Ο performer πρόσφατα μίλησε για τη γνωριμία με τη γυναίκα του λέγοντας στην εκπομπή «Στούντιο 4» : «Γνώρισα τη σύζυγό μου σε μια παράσταση, πριν από πολλά χρόνια. Άδειασε η πίστα κι ανέβηκε. Τελείωσε το κομμάτι και γυρνώντας πίσω να συνεννοηθώ με τους μουσικούς τι θα παίξουμε, γυρνάω και τη βλέπω μπροστά μου.

«Το πιο όμορφο στην ιστορία είναι ότι τη βλέπω, κάνω δύο βήματα, της πιάνω το χέρι κι εκείνη την ώρα, έβγαλαν μια φωτογραφία οι φίλοι της. Έχουμε ακόμα αυτή τη φωτογραφία από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκαμε. Φαινόταν ότι μου άρεσε, άρχισα να χορεύω, να φλερτάρω, είχε ανέβει μια όμορφη κοπέλα πάνω στη σκηνή, μου άρεσε πολύ, ήταν μαγική στιγμή. Αρχίσαμε να βγαίνουμε και την τρίτη μέρα, μου ζήτησε να παντρευτούμε».

https://www.instagram.com/p/C19zacDowFa/

Όσον αφορά για την πρόταση γάμου, είπε: «Πήγα ντυμένος ναύαρχος με πάστες στη γιαγιά της και ζήτησα το χέρι της γυναίκας μου. Η γιαγιά είχε λίγο άνοια τότε και μου είπε "ήρθες Δημήτρη μου;" και μετά πήγα στην Ιωάννα. Με είδε από το παράθυρο και είπε "τι κάνει πάλι;". Πήγα μέσα, είχα το δαχτυλίδι και γονάτισα».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved