Χριστίνα Κοντοβά: Δημοσίευσε 10 τρυφερές φωτογραφίες με την κόρη της

Μαμά και κόρη είναι τρελά αγαπημένες και αχώριστες.

Χριστίνα Κοντοβά: Δημοσίευσε 10 τρυφερές φωτογραφίες με την κόρη της

H Χριστίνα Κοντοβά απολαμβάνει κάθε στιγμή που περνά με την κόρη της. Οι δυο τους πηγαίνουν συχνά βόλτες στο κέντρο της Αθήνας ενώ αγαπούν και τα ταξίδια τόσο σε κοντινούς όσο και πιο μακρινούς προορισμούς.

Η επιχειρηματίας και μαμά Χριστίνα αναρτά συχνά στιγμιότυπα με την κόρη της μέσω Instagram και κάποια από αυτά ενθουσιάζουν περισσότερο τους ακολούθους της.

Αυτή τη φορά, με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας η επιχειρηματίας μοιράστηκε με τους 176 χιλιάδες ακολούθους της ένα carousel post με δέκα φωτογραφίες που όλες οι μαμάδες θα λατρέψουν και ίσως πολλές έχουν αντίστοιχες στο δικό τους οικογενειακό φωτογραφικό άλμπουμ.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: « Unbreakable bond celebration #happymothersday », που σε ελεύθερη μετάφραση στα ελληνικά σημαίνει: « Εορτασμός ενός άρρηκτου δεσμού »

Αυτή που ξεχωρίσαμε εμείς, μπορεί να ήταν η τελευταία στη σειρά αλλά ήταν η πιο γλυκιά σέλφι που έχουμε δει τον τελευταιο καιρό με την μικρή Ada να «πνίγει» με ένα ρουφηχτό φιλί τη κατα-χαρούμενη μαμά της!

Πώς ένιωσε την πρώτη φορά που είδε την Ada

Πριν σχεδόν δυο χρόνια, αναφερόμενη στην συγκλονιστική στιγμή που είδε για πρώτη φορά φωτογραφία της Ada, είχε πει χαρακτηριστικά στην εκπομπή της Σίσσυ Χρηστίδου, νονα της μικρής και παρουσιάστρια της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι»:

«Ποτέ δεν διαλέγεις παιδί. Η υπηρεσία κάνει τη σύνδεση με κάποιες περιπτώσεις. Μόλις την είδα είπα το παιδί μου.

«Τον πρώτο καιρό με δυσκόλεψε ότι δεν μιλούσαμε την ίδια γλώσσα. Έβρισκε πάντα τον τρόπο να μου εξηγεί. Μου έδειχνε τι ήθελε να μου πει. Με δυσκόλεψε ότι ήμουν στην άλλη άκρη της γης. Πράγματα που εδώ έχουμε δεδομένα. Έκανα μπάνιο και έπρεπε να έχω κλειστό το στόμα μου να μην πιώ νερό. Δεν είχα τους δικούς μου ανθρώπους και ταυτόχρονα γινόμουν και μητέρα. Γύρισα μετά από δύο μήνες στην Ελλάδα και ήμουν άλλος άνθρωπος. Δεν ήθελα να επικοινωνήσω με άλλους ανθρώπους. Μιλούσαμε καθημερινά με το παιδί με βιντεοκλήση αλλά δεν ήταν εύκολο. Δεν είχε συνηθίσει και το παιδί αυτή την επαφή. Γύρισα πίσω άρον άρον. Για πρώτη φορά τότε έμεινα μόνη μου με την Αda. Εκεί ζορίστηκα πάρα πολύ. Ξεκίνησα να νιώθω και να βλέπω και ότι εκείνη ένιωθε. Έπαθα μια μικρή κατάθλιψη. Δεν ντρέπομαι πια να το πω» εξομολογήθηκε η ίδια.

https://www.instagram.com/p/CzdX9fHLdHj/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved