Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στη Disney World με τη σύντροφό του και τα παιδιά τους (εικόνες)

Οικογενειακές διακοπές στον παιδικό παράδεισο!

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στη Disney World με τη σύντροφό του και τα παιδιά τους (εικόνες)

x.com/Giannis_An34

Μέχρι τη Disney World στο Ορλάντο της Φλόριντα ταξίδεψε ο Γιάννης Αντετοκούμπο με τη Mariah και τα τρία παιδιά τους παιδιά. Ο «Greek Freak» δημοσίευσε στα socila media φωτογραφίες από τη βόλτα τους δείχνοντας πόσο εντυπωσιασμένα έμειναν τα παιδιά του από αυτή την απίθανη εμπειρία.

Και ποιο παιδί άλλωστε, δεν εντυπωσιάζεται στον κόσμο του Mickey Mouse.

Οι πρώτες φωτογραφίες ήρθαν πριν μερικές ημέρες, αποκαλύπτοντας ότι είναι η πρώτη τους επίσκεψη στη Disney World.

Εκτός από αυτές τις φωτογραφίες ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δημοσίευσε ακόμη μία, στο Χ.com σχολιάζοντας: «Ζώντας τη ζωή». Ο γνωστός μπασκετομπολίστας δίνει μεγάλη σημασία στην αξία της οικογένειας και φροντίζει όταν έχει ελεύθερο χρόνο να περνά ποιοτικό και ουσιαστικό χρόνο με τη Mariah και τα τρία τους παιδιά, Liam, Maverick και τη μικρή Eva Brooke.

giannis-antetokoumpo-taxidi-disneyland-(1).jpg

x.com/Giannis_An34

Αυτό έδειξαν και οι πρόσφατες φωτογραφίες που δημοσίευσε ο «Greek Freak», το πόσο σημαντική είναι για εκείνον η οικογένειά του. Οι τέσσερίς τους φωτογραφήθηκαν στο «Δέντρο της ζωής».

Το Δέντρο της Ζωής είναι ένα γλυπτό 44 μέτρα ενός δέντρου μπαομπάμπ στο Ζωικό Βασίλειο της Disney, στο Walt Disney World Resort. Με περισσότερα από 8.000 κλαδιά πολύ διαφορετικών μεγεθών και περίπου 102.000 τεχνητά φύλλα, το γλυπτό έκανε το ντεμπούτο του όταν το θεματικό πάρκο άνοιξε στις 22 Απριλίου 1998.

Tο Δέντρο της Ζωής διαθέτει 337 σκαλίσματα υπαρχόντων και εξαφανισμένων ζωικών ειδών στον κορμό του και στις γύρω ρίζες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved