Νάντια Μπουλέ: Η κόρη της αποφοίτησε από τον παιδικό σταθμό (φώτο)

Η Νάντια Μπουλέ δημοσίευσε τρυφερές φωτογραφίες από την αποφοίτηση της κόρης της.

Νάντια Μπουλέ: Η κόρη της αποφοίτησε από τον παιδικό σταθμό (φώτο)

instagram/@nadiaboule

Ο ερχομός της κόρης τους συμπλήρωσε την οικογενειακή ευτυχία της Νάντια Μπουλέ και του συντρόφου της Γιώργου Ισαάκ. Τα τελευταία χρόνια το ζευγάρι ζει την απόλυτη ευτυχία έχοντας στο πλευρό τους τη Σέμελη-Ρωξάνη.

Νάντια Μπουλέ: Κόμπος το στομάχι της – Η κόρη της πήγε στον παιδικό σταθμό

Η αποφοίτηση από τον παιδικό σταθμό

Η περήφανη μαμά, Νάντια, μοιράστηκε με τους φίλους της στο Instagram δύο όμορφες φωτογραφίες που δείχνουν τη Σέμελη να αποφοιτά από τον παιδικό σταθμό.

Στη λεζάντα της μίας φωτογραφίας έγραψε: «Αποφοίτηση από τον παιδικό σταθμό σήμερα. Όχ, δεν συγκινήθηκα καθόλου».

nantia-mpoule.jpg

insta story/@nadiaboule

Ακολούθησε ακόμη μία φωτογραφία όπου έδειχνε τη Νάντια Μπουλέ να κρατά στα χέρια της το δίπλωμα αποφοίτησης της μικρής της, όσο το δειχνει στη Σέμελη που φορά ένα frolar φόρεμα και πορτοκαλί καπελάκι αποφοίτησης στα μαλλιά.

Μπορεί η Σέμελη να μη φαίνεται ολόκληρη, όμως κανείς μπορεί να διαπιστώσει το πόσο έχει μεγαλώσει το «μικρό» κοριτσάκι της Νάντιας Μπουλέ.

«Πήραμε και δίπλωμα, είναι επίσημο!», έγραψε στη φωτογραφία.

mpoule-kori.jpg

insta story/@nadiaboule

Οι φωτογραφίες της Σέμελης που λατρεύουμε

Η Νάντια Μπουλέ είναι αρκετά ενεργή στο Instagram. Μέσα από το προφίλ της μοιράζεται διάφορα στιγμιότυπα της καθημερινότητάς της είτε με την οικογένειά της, είτε όχι.

Η Σέμελη είναι η ζωή της και όπως έχει πει και η ίδια σε συνέντευξή της η κόρη της ήταν ένα δώρο για εκείνη. «Όταν ήρθε αυτό το δώρο ένιωσα μια τρομερή αλλαγή μια… αποκάλυψη! Αν δεν το έχεις ζήσει, δεν μπορείς να καταλάβεις τι νέοι δρόμοι ανοίγονται», είχε πει μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Μαμά-δες» της ΕΡΤ και τη Τζένη Θεωνά.

Παρακάτω ακολουθούν όμορφα στιγμιότυπα έτσι όπως τα έχει δημοσιεύσει η ίδια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved