Έλενα Ασημακοπούλου: Το post που έκανε για την Διεθνή Ημέρα Κόρης

«Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο απολαμβάνω αυτή την στιγμή», έγραψε η ηθοποιός.

Έλενα Ασημακοπούλου: Το post που έκανε για την Διεθνή Ημέρα Κόρης

Η Έλενα Ασημακοπούλου με την 13χρονη κόρη της, Μαρία Ροζάρια περνούν πολύ χρόνο μαζί- σπάνιο όταν έχεις παιδί στην εφηβεία.

Πηγαίνουν για ψώνια αλλά και κάνουν διάφορες εξορμήσεις και εκδρομές, τις οποίες η ηθοποιός και επιχειρηματίας μοιράζεται με τους σχεδόν 235 χιλιάδες ακόλουθούς της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αυτή τη φορά, ανάρτησε τρία story με αφορμή την Διεθνής Ημέρα Κόρης.

Οι δυο τους περπάτησαν δίπλα στο λιμάνι με την μαμά Έλενα να είναι ενθουσιασμένη που κάνει παρέα με την έφηβή της κόρη.

Στο πρώτο story έγραψε: «National daughters day, post your daughter». Το δεύτερο στιγμιότυπο ήταν η χαλαρωτική στιγμή που κάθισαν στο παγκάκι με εκείνη να επιλέγει ένα αυτοκόλλητο, το οποίο γράφει «you + me», ενώ η τρίτη και πιο τρυφερή φωτογραφία ήταν με τη μικρή να έχει ξαπλώσει στα πόδια της μαμάς της χαζεύοντας στο κινητό και η ηθοποιός να σημειώνει «Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο απολαμβάνω αυτή την στιγμή».

Ποια είναι η σημασία της Διεθνής Ημέρα Κόρης

Είναι η ημέρα που ένα μικρό κορίτσι ή μια νεαρή κοπέλα μπορεί να νιώθει περήφανη.

Σε αρκετά κράτη του κόσμου, το να έχεις ένα παιδί κορίτσι στην οικογένεια θεωρείται ντροπή. Πολλές γυναίκες εγκαταλείπονται, λιθοβολούνται από τους συντρόφους τους και τις οικογένειές τους. Ο στόχος αυτής της Διεθνούς Ημέρας είναι η ευαισθητοποίηση σχετικά με το τι καταφέρνουν τα κορίτσια σε διάφορους κλάδους και πώς αλλάζουν τον κόσμο.

Η καλλιτεχνική φύση της Μαρίας Ροζάριας

Η Έλενα Ασημακοπούλου πριν περίπου ένα χρόνο, σε μία συνέντευξή της στο περιοδικό «Τηλεθεατής» είχε δηλώσει περήφανα τα εξής:

«Θέλει να γίνει ηθοποιός, της αρέσει πάρα πολύ. Είχαμε πάει μαζί στην οντισιόν το καλοκαίρι και πριν μπούμε μέσα μου έκανε παρατηρήσεις πώς να πω το κείμενο. Επίσης, όταν διαβάζω στο σπίτι, στις μεγάλες σκηνές με βοηθάει πάντα, μου κρατάει τα λόγια. Η Μαρία έχει καλλιτεχνική φύση γενικότερα: χορεύει, κάνει εναέρια αθλήματα (πανιά, ιμάντες, στεφάνι) και φέτος βγήκε δεύτερη σε διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα για τα ακροβατικά με πανιά»

https://www.instagram.com/p/C6326ewNnzY/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved