Χριστίνα Μπόμπα: Κοιμίζει τις δίδυμες στο καρότσι σε έξοδό της

Η φωτογραφία και τα θετικά σχόλια των ακολούθων της.  

Χριστίνα Μπόμπα: Κοιμίζει τις δίδυμες στο καρότσι σε έξοδό της

H Χριστίνα Μπόμπα μοιράζεται συχνά και αρκετά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της και ειδικά με τις δίδυμες.

Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα έχει μια άτυπη συνήθεια: στο τέλος κάθε μήνα επιλέγει μια σειρά φωτογραφιών και βίντεο με στιγμές με τους φίλους και την οικογένειά της και τις αναρτά στον λογαριασμό της στο Instagram.

Για τον Μάιο επέλεξε τις ακόλουθες:

Μία από τις παραπάνω αναρτήσεις, και ειδικότερα αυτή που είναι σε εστιατόριο και κουνάει ταυτόχρονα τις δίδυμες – την κάθε μία στο καρότσι της –για να κοιμηθούν, συγκέντρωσε ιδιαίτερα θετικά σχόλια.

mpompa-stigmes-me-didimes-11.jpg

Instagram@ chrismpo

Έγραψαν συγκεκριμένα δύο ακόλουθοί της:

«Τη φάση που κοιμίζεις τις μικρές ταυτόχρονα στο καρότσι ενώ είστε έξω, ως διδυμομάνα την ένιωσα στο πετσί μου 😂»

«Το ίδιο έκανα προχθές σε 9χρονη κ 11χρονη 😂😂😂αν βρεις την ταλάντωση χαχ πάει γρήγορα!!!»

sxolia.jpg

Η μητρότητα και η επιθυμία για τρίτο παιδί

Η Χριστίνα Μπόμπα σε παλιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό Hello είχε μιλήσει για τις κόρες της αλλά και για την επιθυμία να αποκτήσει κι άλλο παιδί.

«Επειδή είμαι αυστηρή, νόμιζα ότι θα ψειρίζω τη μαϊμού. Με τα κοριτσάκια μου, όμως, βγαίνουν όλα ήρεμα και πιστεύω πως έχω βρει το νόημα στη σχέση μου μαζί τους. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη με τη μητρότητα. Τις προσέχω, τις φροντίζω, τους αφιερώνω χρόνο. Αφού ξεπέρασα τους δύο πρώτους μήνες, κατά τους οποίους δυσκολεύτηκα πολύ, θεωρώ τις κόρες μου δώρο. Κάνουμε πράγματα μαζί και γελάμε πολύ. Νιώθω ότι είμαι μια τρυφερή και καλή μαμά», ανέφερε αρχικά.

https://www.instagram.com/p/C69TGMWK1Vy/

Αναφερόμενη στον χαρακτήρα των διδύμων εξήγησε πως « έχουν διαφορετικούς χαρακτήρες, διαφορετικό ταμπεραμέντο. Ωστόσο αλλάζουν με τον καιρό και παίρνει η μία στοιχεία από την άλλη. Παρ' όλα αυτά, αποφεύγω να βάζω ταμπέλες για τον χαρακτήρα τους και προτιμώ να διαμορφώσουν τη δική τους προσωπικότητα μεγαλώνοντας. Θεωρώ ότι οι μαμάδες, όταν είναι απόλυτες, μπορεί να προβάλουν τις δικές τους επιθυμίες στην εξέλιξη των παιδιών τους. Θέλω οι κόρες μου να μεγαλώσουν και να είναι ό,τι αυτές θέλουν να είναι».

https://www.instagram.com/reel/C5vFYUPqAja/

Σε ερώτηση αν θα ήθελε κι άλλο παιδί απάντησε καταφατικά: «Πολύ! Θα ήθελα να έχω ένα μωρό ακόμα», και όσον αφορά το φύλο, προτιμά κορίτσι όπως και ο Σάκης Τανιμανίδης.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved