Ντάνη Γιαννακοπούλου: Οι δυσκολίες της γέννας, του θηλασμού και της φροντίδας του μωρού

Η κόρη της ηθοποιού έγινες ενός μηνός και αποκάλυψε μερικές από τις δυσκολίες που ήρθε αντιμέτωπη.

Ντάνη Γιαννακοπούλου: Οι δυσκολίες της γέννας, του θηλασμού και της φροντίδας του μωρού

Με μια φωτογραφία που δείχνει την ίδια να κρατά στην αγκαλιά της τη μικροσκοπική κορούλα της, η Ντάνη Γιαννακοπούλου αποκάλυψε μερικές από τις δυσκολίες που ήρθε αντιμέτωπη τον πρώτο μήνα της μητρότητας.

Ντάνη Γιαννακοπούλου: Πρώτος καφές με τη μπέμπα - Η ανάρτησή της

«Γίναμε ενός μήνα!!!
Με δυσκόλεψαν όλα, από τη γέννα, το θηλασμό, την αλλαγή πάνας, την αϋπνία μέχρι και το ντύσιμο της μπέμπας με αυτά τα λιλιπούτεια κορμάκια! Φτιάξτε σας παρακαλώ μεγαλύτερα μανίκια!», έγραψε στην αρχή της λεζάντας της κάνοντας έκκληση να γίνουν τα μανίκια των βρεφικών ρούχων λίγο μεγαλύτερα και συνέχισε:

«Αυτό το ταξίδι είναι δύσκολο αλλά είναι και μαγικό. Σαν να έχει βγει από τα όνειρα που έκανα μικρή. Τι είχαν; Αγάπη. Μπόλικη αγάπη. Και πολλές αγκαλιές.
.
.
#newborn #onemonthold #mybaby #mybabygirl #mammy #newmama #mylife».

danny-giannakopoulou.jpg

instagram/@dannygiannakopoulou

Το ταξίδι της μητρότητας είναι δύσκολο αλλά και μαγικό. Όπως ακριβώς το λέει και η ηθοποιός στην ανάρτησή της. Βλέπετε η μητρότητα δεν έρχεται με κάποιο εγχειρίδιο. Δεν έχει οδηγίες χρήσης. Η μητρότητα έχει να κάνει με το ένστικτο της κάθε μάνας και τις ανάγκες του μωρού. Κανένα μωρό δεν είναι ίδιο και καμία μαμά δεν θα μεγαλώσει το παιδί της με τον ίδιο τρόπο που το κάνουν οι άλλες μαμάδες.

Κάποια μωρά κοιμούνται εύκολα και κάποια όχι. Κάποια είναι «καλόβολα» και κάποια γκρινιάρικα και πεισματάρικα. Όλα όμως θέλουν ένα πράγμα. Αγάπη.

Ντάνη Γιαννακοπούλου: Έγινε μαμά - Οι πρώτες φώτο από το μαιευτήριο

Αυτό το έχει καταλάβει η Ντάνη Γιαννακοπούλου και οι φωτογραφίες της το μαρτυρούν κάθε φορά που ποζάρει έχοντας στην αγκαλιά της τη μικρή πριγκίπισσα. Μπορεί στις φωτογραφίες να μη φαίνεται η αϋπνία της μαμάς, η δυσκολίες που αντιμετωπίζει στις αλλαγές πάνας ή το ντύσιμο, φαίνεται όμως ένα μωρό που νιώθει ασφάλεια στην αγκαλιά της και αυτό αρκεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved