Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι νέες ανέμελες καλοκαιρινές φώτο από διακοπές στο εξωτερικό

Η παρουσιάστρια θέλησε να «ξορκίσει τον καύσωνα» με μερικές throwback καλοκαιρινές φωτογραφίες.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι νέες ανέμελες καλοκαιρινές φώτο από διακοπές στο εξωτερικό

Η παρουσιάστρια του Happy Day με αφορμή τον καύσωνα που πλήττει όλη τη χώρα δημοσίευσε μερικές throwback φωτογραφίες για να «ξορκίσει τον καύσωνα» όπως συγκεκριμένα έγραψε και η ίδια στη λεζάντα.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι ευχές για τα γενέθλια της μικρής της κόρης και οι throwback φωτογραφίες

«Μερικές ανέμελες καλοκαιρινές φωτό για να ξορκίσουμε τον καύσωνα… !».

Ποια φωτογραφία ξεχώρισε; Φυσικά εκείνη που δείχνει τα τρία της παιδιά, Νάγια, Μαίρη και Γιάννη να περπατούν στην παραλία.

stamatina-tsimtsili-(4).jpg

instagram @stam_tsimtsili

Ξεχωριστές ήταν και οι υπόλοιπες φωτογραφίες που δημοσίευσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και που έδειχναν την ίδια να απολαμβάνει τις διακοπές που έκανε με την οικογένειά της στο παρελθόν.

Η παρουσιάστρια του Happy Day έχει ήδη ξεκινήσει να μετρά αντίστροφα για τις καλοκαιρινές της διακοπές, καθώς σε λίγες εβδομάδες, θα αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές της για το καλοκαίρι και θα ανανεώσει το ραντεβού τους για τον Σεπτέμβρη.

Τι θα κάνει τις πρώτες μέρες των διακοπών της; Σίγουρα θα επισκεφθεί το αγαπημένο της νησί, την Πάρο.

Για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, όπως είχε πει και σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Island Paros-Antiparos», Πάρος σημαίνει ανεμελιά. Είναι το μέρος όπου ξεκουράζεται, χορταίνει την οικογένειά της, τον ήλιο, τη θάλασσα και γεμίζει τις μπαταρίες της για τον επόμενο χειμώνα.

https://www.instagram.com/p/Cv0UHknMhi6/

«Αποκτήσαμε το σπίτι μας όταν ήμουν έγκυος στο πρώτο μας παιδί, τη Νάγια, οπότε έχω δημιουργήσει αναμνήσεις από πολύ όμορφες οικογενειακές στιγμές με χαμόγελα», έχει αναφέρει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ενώ αποκάλυψε και μερικές αγαπημένες της παραλίες όπως τη μικρή Santa, οργανωμένη και ανοργάνωτη, Μώλος, Καλόγερος και Μαρτσέλο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved