Πέννυ Μπαλτατζή: Οι καλοκαιρινές φώτο των παιδιών της μοιάζουν με καρτ ποστάλ

Φωτογραφίες που να μπορούν εύκολα να συγκριθούν με καρτ ποστάλ.

Πέννυ Μπαλτατζή: Οι καλοκαιρινές φώτο των παιδιών της μοιάζουν με καρτ ποστάλ

Μπορεί η Πέννυ Μπαλτατζή να είναι γνωστή για την υπέροχη φωνή της όμως ξέρει να απαθανατίζει την παιδικότητα και την ανεμελιά των παιδιών της με το κινητό της τηλέφωνο, δείχνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους εντυπωσιακές λεπτομέρειες και φωτογραφίες που να μπορούν εύκολα να συγκριθούν με καρτ ποστάλ.

Πέννυ Μπαλτατζή: Το ανατρεπτικό look της 1,5 ετών κόρης της

Το ίδιο ταλέντο όμως έχει και ο σύζυγός της που κατάφερε να απαθανατίσει τα παιδιά τους τη στιγμή που ήταν έτοιμα να βουτήξουν στη θάλασσα.

«Μια πόρτα στο φως να είναι η ζωή σας πάντα..
Όλες οι ευκαιρίες ανοιχτές στα μάτια κ τα χέρια σας αγγελούδια μου❤️
Δε θέλω κλειδαρότρυπα στη ζωή σας να σας γεύομαι …
Θέλω να με εμπιστεύεστε…
Να μου μοιράζεστε κ να νιώθετε ασφάλεια..
Εδώ πάντα για σας εξερευνητές μου ,μικρά μου ξωτικά 😌❤️ξέρετε να τρυπώνετε κ να μου γαργαλάτε την ψυχή», σχολίασε η Πέννυ Μπαλτατζή κάτω από την υπέροχη φωτογραφία.

penny-mpaltatzi-paidia-(1).jpg

Μια πόρτα στο φως να είναι η ζωή σας πάντα..Όλες οι ευκαιρίες ανοιχτές στα μάτια κ τα χέρια σας αγγελούδια μου❤️Δε θέλω κλειδαρότρυπα στη ζωή σας να σας γεύομαι …Θέλω να με εμπιστεύεστε…Να μου μοιράζεστε κ να νιώθετε ασφάλεια..Εδώ πάντα για σας εξερευνητές μου ,μικρά μου ξωτικά 😌❤️ξέρετε να τρυπώνετε κ να μου γαργαλάτε την ψυχή

Αυτή δεν είναι η μόνη φωτογραφία που μοιάζει με καρτ ποστάλ. Ακολουθούν οι αναρτήσεις της τραγουδίστριας που είναι γεμάτες χρώματα, καλοκαίρι, αλμύρα και αρκετή παιδικότητα και ανεμελιά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved