Η ζωή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου τελευταία - Η ανάρτησή της

Κάπως έτσι μοιάζει η καθημερινότητά της.

Η ζωή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου τελευταία - Η ανάρτησή της

Instagram@konstantinaspyropoulou

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που περιμένει πώς και πώς για τη μέρα που θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, απολαμβάνει τις αποκλειστικές στιγμές με τον γιο της, Βλάση. Βλέπετε σε λίγο καιρό η προσοχή της θα μοιραστεί και η αγάπη της θα πολλαπλασιαστεί.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Δείτε πόσο έχει μεγαλώσει ο γιος της

Ο Βλάσσης, μεγαλώνει, τρέχει και φυσικά παίζει με τα παιχνίδια του. Παιχνίδια που έχουν γεμίσει το σπίτι της παρουσιάστριας. Πριν λίγες ώρες μάλιστα, δημοσίευσε ένα insta story από το σπίτι τους δείχνοντάς μας πώς είναι η ζωή της τις τελευταίες μέρες.

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς, ο μικρός Βλάσσης έχει γεμίσει το τραπέζι του σαλονιού με τα αυτοκινητάκια του.

vlassi.jpg

Οι τρυφερές φωτογραφίες και η καθημερινότητά της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κάνει συχνά αναρτήσεις αλλά δεν δείχνει ποτέ το πρόσωπο του Βλάσση. Μάλιστα το τελευταίο διάστημα αρκείται στο να ταυτίζεται με διάφορα viral βιντεάκια που δείχνουν πώς νιώθει μια μαμά με μικρό παιδί που είναι έγκυος στο δεύτερο.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η δραστηριότητα που λατρεύει ο γιος της

Ωστόσο έχει δείξει πώς ειναι η ζωή τους τον τελευταίο χρόνο. Η μαμά Κωνσταντίνα μαγειρεύει, φτιάχνει γλυκά και παίζει με τα παιχνίδια που σκορπίζουν στο σπίτι μαζί με τον γιο της. Εκτός από τα παιχνίδια όμως, η καθημερινότητά τους έχει ζωγραφική και κολυμβητήριο.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Στην κουζίνα για χάρη του γιου της - Το φαγητό που ετοίμασε

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved