Δημήτρης Μακαλιάς: Οι αγκαλιές με την κόρη του στην αμμουδιά

Οι νέες τρυφερές φωτογραφίες μπαμπά και κόρης.

Δημήτρης Μακαλιάς: Οι αγκαλιές με την κόρη του στην αμμουδιά

Ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη έγιναν γονείς για δεύτερη φορά στις 23 Νοεμβρίου του 2023.

Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια και συχνά μοιράζονται οικογενειακά στιγμιότυπα μέσα από τα προφίλ τους στο Instagram.

Πιο σπάνια και οι δύο αναρτούν φωτογραφίες της κόρης τους, ίσως γιατί είναι πιο μικρή από το μεγάλο τους γιο, τον Χάρη (γενν. 2017).

Αυτή τη φορά, ο ηθοποιός ανάρτησε δύο φωτογραφίες με τη μονάκριβή του αγκαλιά στην αμμουδιά της παραλίας και στη λεζάντα έγραφε: «Να έχεις πάντα μια τέτοια αγκαλιά από το κορίτσι σου!!»

Ο γνωστός stand- up comedian βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στο πλευρό της Μπέττυς Μαγγίρα στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο Open και απολαμβάνει πλέον την απόλυτη ευτυχία που η οικογένειά του έχει μεγαλώσει τόσο.

Πώς ο γιος του αποκάλυψε το όνομα της αδερφής του

Ο Δημήτρης Μακαλιάς με τον γιο του, Χάρη, ταξίδεψαν πριν ένα μήνα στην Πορτογαλία για τις ανάγκες των γυρισμάτων της εκπομπής του Χρήστου Ανθόπουλου
«Εεε Ρε Κόσμε» στο Ation24.

Μιλώντας για την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει με την Αντιγόνη Ψυχράμη, ο ηθοποιός και παρουσιαστής τόνισε πως έχουν επιλέξει το όνομα της , αποφεύγοντας ωστόσο να το αποκαλύψει μπροστά στην κάμερα.

«Ξεκινά από «Α» το όνομά της» είπε ο Δημήτρης Μακαλιάς, ενώ ο γιος του Χάρης αποκάλυψε για πρώτη φορά το όνομα της μικρής του αδελφής: «Αριάδνη λένε την αδερφή μου».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved