Κατερίνα Καραβάτου: Στιγμές χαλάρωσης με τα παιδιά της στη θάλασσα

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε νέα στιγμιότυπα με τον γιο και την κόρη της.

Κατερίνα Καραβάτου: Στιγμές χαλάρωσης με τα παιδιά της στη θάλασσα

Η Κατερίνα Καραβάτου από τις 30 Ιουνίου θα παρουσιάζει στον ΣΚΑΙ, το ανανεωμένο Power of Love.

Οι πρωταγωνιστές του ριάλιτι θα συζητούν και θα σχολιάζουν όλα όσα θα ζουν μέσα στο σπίτι αναλύοντας παράλληλα ζητήματα που αφορούν τις σχέσεις τους.

Λόγω λοιπόν των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων η παρουσιάστρια φροντίζει να περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τα παιδιά της, ειδικά τώρα που τέλειωσαν το σχολείο.

Τις προάλλες λοιπόν πήγαν όλοι μαζί για μπάνιο. Οι τρεις τους απόλαυσαν το κολύμπι στα καταγάλανα, διάφανα νερά , μάζεψαν κοχύλια και έφαγαν δροσερό καρπούζι.

Προτεραιότητα τα παιδιά

Η Κατερίνα Καραβάτου αποφεύγει να μιλάει για την προσωπική της ζωή. Ωστόσο σε συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, Πρωινό ΣουΣου αναφέρθηκε στα παιδιά της αλλά και στη σχέση της με τον Κρατερό Κατσούλη.

katerina-karavatou-me-paidia.jpg

Instagram@katerinakaravatou

«Πρώτη προτεραιότητα τα παιδιά μου, να είναι καλά, να μπορώ να είμαι εκεί, να τα διαβάζω, παίρνω τεράστια δύναμη από αυτά. Αν ήταν κάτι τόσο σημαντικό, 100 φορές τσεκαρισμένο και 100 χρόνια από τώρα θα το έλεγα στα παιδιά μου. Είναι πολύ μεγάλη ευθύνη να μεγαλώνεις παιδιά, προέρχονται πολύ πρόσφατα από μία αλλαγή στην οικογενειακή τους κατάσταση. Η Αέλια με ρώτησε γιατί χωρίσαμε και έχει συζητηθεί εκτενώς, ο Αρίωνας όχι. Η κόρη μου έχει πάρει το χιούμορ μου ενώ ο Αρίωνας είναι ίδιος με μένα. Όλοι λένε ότι η Αέλια μοιάζει με τον Κρατερό.
Έχουμε πολύ καλή σχέση με τον Κρατερό και μια πάρα πολύ καλή συνεννόηση. Κάναμε ενστικτωδώς και αυτομάτως αυτό που έπρεπε. Η Αέλια και ο Αρίωνας πήραν τη θέση που τους αξίζει και χωρίς εγωισμούς».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved