Ευδοκία Ρουμελιώτη: Η τρυφερή φωτογραφία του συζύγου της με τους γιους του

Και οι τρεις τους μοιάζουν στο μπαμπά τους.

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Η τρυφερή φωτογραφία του συζύγου της με τους γιους του

Ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz είναι η ηθοποιός Ευδοκία Ρουμελιώτη και ο σύζυγός της, Νικηφόρος Χαραγκιώνης.

Πριν τέσσερις ημέρες, η ηθοποιός με με αφορμή τη Γιορτή του Πατέρα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του συζύγου της, στην οποία τον βλέπουμε να ποζάρει με τον γιο τους, τον Δημήτρη και τους δύο γιους του που έχει αποκτήσει από τον προηγούμενό του γάμο.

https://www.instagram.com/reel/C8ReZXroB4I/

«Χρόνια πολλά στον πιο γλυκό, τρυφερό, υπέροχο, ευαίσθητο, χαρούμενο και λατρεμένο μπαμπά του κόσμου!!!!!Σ’ αγαπάμε πάντα και για πάντα» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Οι δύο τους είναι πολύ αγαπημένοι και αυτό φαίνεται από τα post που κάνει η ηθοποιός κατά καιρούς. Οι περιγραφές που συνοδεύουν τις φωτογραφίες τους είναι απερίγραπτα ρομαντικές, όπως αυτή εδώ που ανέβασε προχθές.

«Και φεύγεις για λίγο μακριά από όλους και από όλα, μακριά από την τρομερή καθημερινότητα και ξανά θυμάσαι πάλι από την αρχή γιατί αγαπήθηκες με αυτόν τον άνθρωπο,γιατί είναι αυτός ο πατέρας του παιδιού σου και γιατί θέλεις να ζήσεις πολλά πολλά χρόνια ακόμα για να εισαι μαζί του...»

https://www.instagram.com/p/C8XSS1_IN19/

Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 30 Ιουνίου του 2012, στον ιερό ναό Αγίας Σοφίας στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Ο γάμος έγινε σε κλειστό κύκλο, όπου παραβρέθηκαν 180 άτομα, ενώ για ταξίδι του μέλιτος το ζευγάρι πήγε στη Σκωτία.

https://www.instagram.com/p/C6j5mi2rEaV/

Η καλοκαιρινή βόλτα στην αμμουδιά με τον γιο της

«Εγώ και αυτός μαζί», έγραψε ως λεζάντα η μαμά Ευδοκία στη φωτογραφία που μοιράστηκε πρόσφατα με τους ακόλουθούς της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Φαίνεται να είναι μία τρυφερή μαμά που λατρεύει να περνά χρόνο με τον γιο της.

Ο γιος της, Δημήτρης, γεννήθηκε τον Μάιο του 2015.

https://www.instagram.com/p/C79kV5ZoIfN/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved