Κατερίνα Παπουτσάκη: H τρυφερή φωτο με τους γιους της αγκαλισμένοι στην ξαπλώστρα

Οι πρώτες καλοκαιρινές διακοπές της Κατερίνας Παπουτσάκη με τους γιους της στο Αγκίστρι.

Κατερίνα Παπουτσάκη: H τρυφερή φωτο με τους γιους της αγκαλισμένοι στην ξαπλώστρα

Η Κατερίνα Παπουτσάκη έκανε τις πρώτες της διακοπές για φέτος στο Αγκίστρι μαζί με τους δύο γιους της, τον Κίμωνα και τον Μάξιμο.

Η ηθοποιός απόλαυσε τον ήλιο και βούτηξε στα κρυστάλλινα νερά, ενώ δε σταμάτησε να μοιράζεται στα social media στιγμιότυπα από από τις βουτιές και τις αγκαλιές των παιδιών της.

Μάλιστα, ανάρτησε στο Instagram δύο carousel post που μοιάζουν με μίνι φωτογραφικά άλμπουμ από την καλοκαιρινή τους απόδραση στο νησί του Αργοσαρωνικού.

Μερικές από τις φωτογραφίες που μοιράστηκε:

H αγαπημένη μας φωτογραφία, όμως, ήταν μία που τα αδερφάκια πέρα από τις βουτιές και τα κόμικς που διαβάσαν στην παραλία, αγκαλιαζόντουσαν σφιχτά, φορώντας matching μαγιό.

«Έχω αγωνίες ως μαμά, είμαι και λίγο ενοχική»

Πριν λίγο καιρό, η ηθοποιός και τραγουδίστρια βρέθηκε καλέσμενη στην εκπομπή «Ελένη» στο MEGA της Ελένης Μενεγάκη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον ρόλο της ως μητέρα και στους δύο γιους της, τον 11χρονο Μάξιμο και τον 4χρονο Κίμωνα.

«Έχω πολλές αγωνίες στον ρόλο μου ως μητέρα, νομίζω ότι αυτό είναι κάτι που δεν τελειώνει ποτέ. Είμαι και ενοχική, προσπαθώ να το δουλεύω στον χρόνο. Από την άλλη επειδή είμαι αρκετά επικοινωνιακή με τα παιδιά και έχουμε μια πολύ καλή σχέση, αισθάνομαι ότι αυτός ο κώδικας είναι ένας πολύ σημαντικός κώδικας, οπότε και λάθη να γίνουν δεν πειράζει. Έχω μελετήσει, έχω συμβουλευτεί ειδικούς, δεν κάνω μόνο ότι μου πει το ένστικτό μου, οπότε πιστεύω ότι το πάω καλά» δήλωσε η πολυτάλαντη Κατερίνα Παπουτσάκη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved