Ο γνωστός ηθοποιός άφησε τις κόρες του να του κάνουν περιποίηση προσώπου με... γκλίτερ

6 και τέταρτο το πρωί και ο ηθοποιός ξεκίνησε τη μέρα του με πολύ γκλίτερ.

Μαργαρίτα Νικολάου
Ο γνωστός ηθοποιός άφησε τις κόρες του να του κάνουν περιποίηση προσώπου με... γκλίτερ

Ο Dwayne Johnson δημοσίευσε πριν λίγες μέρες ένα υπέροχο βίντεο δείχνοντας το δώρο που του έκαναν οι κόρες του με αφορμή την ημέρα του Πατέρα.

Οι μικρές Jasmine Lia, 8 ετών και η Tiana Gia, 6 ετών, του έκαναν μια «Μαγική γκλιτερένια μάσκα προσώπου» για να λάμπει.

O Rock έκανε έκπληξη σε 12χρονη που παλεύει με τον καρκίνο

Όπως θα δείτε και εσείς στο βίντεο παρακάτω είναι ξαπλωμένος στον καναπέ και τα κορίτσια του του ζητούν να «χαλαρώσει» για να απολαύσει την περιποίηση προσώπου.

«Μπαμπά είσαι τέλειος!», ακούγεται η μία κόρη του να λέει με τον ίδιο να απαντά «Ω, σε ευχαριστώ τόσο πολύ!».

«Παιδιά, θα πρέπει να σας πω ότι αυτή, τη σπα μουσική που ακούγεται ως backround, θα πρέπει να την ακούω και είναι μόνο 6.20 το πρωί. Άλλα έτσι πρέπει να γίνει!», αναφέρει καθώς δείχνει τα κορίτσια του να απλώνουν το μπλε γκλίτερ στο πρόσωπο και το κεφάλι του γενικότερα.

«6.15π.μ και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να αρχίσεις την Ημέρα του Πατέρα με "Μαγική γκλιτερένια μάσκα προσώπου" aka περιττώματα μονόκερου 🦄 💩 😂. Βρισκόμουν στο γραφείο μου από τις 5 το πρωί περιμένοντας τους μικρούς μου ανεμοστρόβιλους να ξυπνήσουν! Τότε περίπου στις 6 το πρωί, άκουσα μικρά πατουσάκια να τρέχουν και να εισβάλουν στο γραφείο μου. Είπαν τρία πράγματα και κατάλαβα ότι τα πράγματα δεν θα εξελίσσονταν καλά. "Μπαμπά έχουμε μια έκπληξη για εσένα!", "Ξάπλωσε", "Μπορεί να τσούξουν τα μάτια σου 😂🤷🏽‍♂️🤦🏽‍♂️".»

Η viral συνταγή του Dwayne Johnson για pancake καρύδα-μπανάνα

Έπειτα συνέχισε γράφοντας: «Τα μωρά μας μεγαλώνουν γρήγορα και ξέρω ότι θα έρθει η στιγμή όπου θα μεγαλώσουν και δεν θα τρέχουν στον μπαμπά τους το πρωί. Δεν θα είναι αυτή η πραγματικότητα του μπαμπά σε μερικά χρόνια! Μου αρέσει και θα απολαύσω κάθε δευτερόλεπτο αυτή τη μαγεία που μου προσφέρουν οι κόρες μου. Φέρτε μου τα... 🦄💩😂!».

O Rock θα είναι ο πρωταγωνιστής της live action ταινίας της Disney, Βαϊάνα

DPG Network
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved