Ιωάννα Τούνη: Δείχνει πώς είναι μια πετσέτα παραλίας αν έχεις παιδί κάτω των 2 ετών

Σίγουρα κερδίζει το βραβείο της πιο βρόμικης πετσέτας.

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει πώς είναι μια πετσέτα παραλίας αν έχεις παιδί κάτω των 2 ετών

instagram @j.touni

Στη Σύρο βρέθηκαν αρκετοί διάσημοι το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε με αφορμή το 6ο FIBA 3X3 Stoiximan AegeanBall Festival. Από αυτή τη σπουδαία γιορτή του μπάσκετ δεν έλειπε ούτε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου που συμμετείχε στη διοργάνωση. Κοντά του είχε και την οικογένειά του. Την Ιωάννα Τούνη και τον μικρό Πάρη που απόλαυσαν μερικές μέρες χαλάρωσης στην Αρχόντισσα των Κυκλάδων.

Ιωάννα Τούνη - Ακολουθεί τη μοντέρνα γονεϊκότητα και αυτοί είναι μερικοί από τους κανόνες της

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στις φωτογραφίες που ακολουθούν ο μικρός Πάρης αλώνισε τα σοκάκια της Σύρου και ανέπτυξε την ανεξαρτησία του ανεβαίνοντας τα σκαλιά μπουσουλώντας.

Εκτός από αυτές τις φωτογραφίες όμως, η μαμά Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε μερικά ακόμη στιγμιότυπα θέλοντας να δείξει στους διαδικτυακούς της φίλους πώς γίνεται στο τέλος της ημέρας μια πετσέτα παραλίας αν έχεις παιδί κάτω των δύο ετών.

Με δύο insta stories ρωτούσε τους διαδικτυακούς της φίλους αν δικαιωματικά της ανήκει το βραβείο της πιο βρόμικης πετσέτας.

Όπως θα δείτε και στο poll που έκανε, το 93% των ακολούθων της απαντά θετικά και μόνο ένα 3% απαντά αρνητικά.

Τι άλλο έκανε ο μικρός Πάρης στη Σύρο;

Ο μικρός Πάρης στη Σύρο έκανε «θραύση» και μεταξύ άλλων έκανε βόλτα το καρότσι του στους δρόμους και φυσικά χάιδεψε μια γατούλα που βρέθηκε στο δωμάτιό τους.

https://www.instagram.com/reel/C82j0Q-IrC1/

Η αγάπη του Πάρη για τα ζώα είναι γνωστή και έχει καλλιεργηθεί τόσο από τον μπαμπά του, Δημήτρη Αλεξάνδρου όσο και από τη μαμά του που εφαρμόζει τη μοντέρνα γονεϊκότητα. Σας έχουμε μιλήσει για αυτή σε προηγούμενο άρθρο που μπορείτε να βρείτε εδώ.

DPG Network
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved