Tούνη - Αλεξάνδρου και Πάρης καλεσμένοι στο πάρτι των διδύμων Τανιμανίδη - Οι πρώτες φώτο

Καλεσμένοι στο πάρτι των διδύμων, Αριάνα και Φιλίππα ήταν ο μικρός Πάρης και το καταδιασκέδασε.

Tούνη - Αλεξάνδρου και Πάρης καλεσμένοι στο πάρτι των διδύμων Τανιμανίδη - Οι πρώτες φώτο

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα δεν έκαναν το πάρτι στην Άνδρο όπως θα περίμενε κανείς (βλέπετε τα προηγούμενα χρόνια τα γενέθλια των παιδιών τους τα γιόρταζαν σε νησί που επισκέπτονταν κάθε φορά) αλλά στην Αθήνα και μάλιστα έχοντας περισσότερους καλεσμένους από κάθε άλλη φορά.

Το σπιτικό υγιεινό παγωτό που φτιάχνει στο σπίτι της η Χριστίνα Μπόμπα με 3 υλικά

Η Χριστίνα Μπόμπα διάλεξε έναν μεγάλο χώρο για να διοργανώσει το πριγκιπικό πάρτι των κοριτσιών της και μπορεί η ίδια και ο σύζυγός της να μην έχουν κάνει αναρτήσεις από τη χθεσινοβραδινή βραδιά όμως, η Ιωάννα Τούνη έκανε μερικές αναρτήσεις όπως και η γιαγιά, Γιώτα που έλαμπε μέσα στο κίτρινο φόρεμά της.

Τι ζήτησαν οι δίδυμες από τη μαμά τους για την ημέρα των γενεθλίων τους

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε μια φωτογραφία από το μπάνιο του σπιτιού της, δείχνοντας τα ρούχα που διάλεξε να φορέσει στα τρίτα γενέθλια των κοριτσιών της.

xristina-mpompa-parti-didimon.jpg

«Ετοιμάζομαι για το πάρτι των μωρών μου και μου ζήτησαν να είμαι πολύχρωμη! Νομίζω τα κατάφερα», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα στο μοναδικό insta story που έχει αναρτήσει μέχρι στιγμής. Όπως μπορείτε να δείτε λάμπει από ευτυχία που θα γιορτάσει με τα κορίτσια της.

Οι αναρτήσεις της Ιωάννας Τούνη

Μπορεί η Χριστίνα Μπόμπα να μην έχει δείξει ούτε μια φωτογραφία από το πάρτι, η καλεσμένη μαμά, Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε φωτογραφίες από το πάρτι και μας έδειξε όχι μόνο πώς πέρασε ο μικρός Πάρης αλλά και τα χρώματα της διακόσμησης, το τι φορούσαν οι εορτάζουσες καθώς επίσης και τις τούρτες που είχαν διαλέξει.

Όπως θα είδατε και στις παραπάνω φωτογραφίες η διακόσμηση είχε ροζ και γαλάζια μπαλόνια, ένα μεγάλο φουσκωτό λευκό κάστρο όπου τα καλεσμένα παιδιά μπορούσαν να παίξουν, μια φουσκωτή διάφανη μπάλα - τραμπολίνο (παιχνίδι που ξετρέλανε τον Πάρη) και μερικά ακόμη παιχνίδια σε λευκό χρώμα.

toyni-parti-didimon-ariana-filippa.jpg

Η Αριάνα διάλεξε για να φορέσει ένα ροζ φόρεμα ενώ η Φιλίππα προτίμησε ένα γαλάζιο σετ. Στα ίδια χρώματα με τα φορέματά τους ήταν και οι διαφορετικές τους τούρτες. Ροζ χρώμα για την Αριάνα και γαλάζιο για τη Φιλίππα.

Από το πάρτι δεν έλειπε ούτε η Ωραία Κοιμωμένη που θα τη δείτε να τραγουδάει το γενέθλιο τραγούδι μαζί με τους γονείς των διδύμων και όλους τους καλεσμένους.

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η γιαγιά Γιώτα

Η Ιωάννα Τούνη δεν ήταν η μόνη που δημοσίευσε φωτογραφίες από το πριγκιπικό πάρτι της Αριάνας και της Φιλίππα. Η γιαγιά Γιώτα, μαμά της Χριστίνας Μπόμπα δημοσίευσε φωτογραφίες δείχνοντας το κίτρινο φόρεμα που διάλεξε για τα γενέθλιων των εγγονιών της.

Στην πρώτη φωτογραφία ποζάρει δίπλα στην Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, αγαπημένο της ζευγάρι όπως και η ίδια σχολίασε στην ανάρτησή της.

https://www.instagram.com/p/C8pbPm2o_og/

Έπειτα ακολούθησαν οι υπόλοιπες αναρτήσεις: μια φωτογραφία με την κόρη της Ελίνα και μία δική της μπροστά από το χώρο όπου οι μικρές έσβησαν τα κεράκια στις τούρτες τους.

Θυμόμαστε τα προηγούμενα πάρτι τους

Δείτε εδώ πώς είχαν γιορτάσει τα πρώτα τους γενέθλια στη Μύκονο και εδώ πώς είχαν γιορτάσει τα δεύτερα γενέθλιά τους στην Αντίπαρο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved