Γιώργος Λιανός: Καμαρώνει για την μεγάλη του κόρη και τις ποδοσφαιρικές της ικανότητες (εικόνα)

Η Αρυανα Λιανού λατρεύει το ποδόσφαιρο και ο μπαμπάς της νιώθει περήφανος για εκείνη και τα επιτεύγματά της.

Γιώργος Λιανός: Καμαρώνει για την μεγάλη του κόρη και τις ποδοσφαιρικές της ικανότητες (εικόνα)

Ο Γιώργος Λιανός έχει τέσσερα παιδιά. Την μικρότερη κόρη του, Bαλέρια - Ασημούλα που απέκτησε με την σύντροφό του, Κωνσταντίνα Καραλέξη και τα μεγαλύτερα παιδιά του, Αρυάνα, Κωνσταντίνο και Ιάσονα που έχει αποκτήσει από τον πρώτο του γάμο με την Ανθή Ανδροτσάκη.

Γιώργος Λιανός: Βόλτα με τις δύο κόρες του

Ο παρουσιαστής έχει αδυναμία σε όλα του τα παιδιά και το δείχνει με κάθε ευκαιρία. Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα που αναρτά φωτογραφίες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με κάποια αφορμή. Όπως συνέβη πριν μερικές ώρες. Ο Γιώργος Λιανός δημοσίευσε φωτογραφία που δείχνει την κόρη του Αρυάνα να παίζει ποδόσφαιρο.

Γιώργος Λιανός: Τα ξεκαρδιστικά στιγμιότυπα με την κόρη του Βαλέρια και η φώτο του γιου του, Ιάσονα

ariana-lianou-podosfairo.jpg

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε επί τω έργω την Αρυάνα Λιανού. Πριν μερικές εβδομάδες ο uecl_finalathens2024, λογαριασμός στο Instagram δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες παιδιών που συμμετείχαν στο Fan Festival στην Πλατεία Κοτζιά. Εκεί βρέθηκε και η κόρη του Γιώργου Λιανού μαζί με τις συμπαίκτριές της και άλλα κορίτσια.

https://www.instagram.com/p/C7hlqs6McZo/

Στην πρώτη και την έβδομη φωτογραφία μπορείτε να δείτε ανάμεσα στους παίχτες και τις παίχτριες και την Αρυάνα που όπως αποκαλύπτει και παρακάτω λατρεύει το ποδόσφαιρο και παίζει στην ομάδα στου Σαρωνικού Αναβύσσου στη Μικτή Ομάδα Κορασίδων Κ-16 ως σέντρ φορ με ύψος 1.76.

https://www.instagram.com/p/C5_AsE8s_CF/

Σε δηλώσεις της σε βίντεο που έχει αναρτηθεί στο Instagram και στη σελίδα greek_womans_soccer_news μίλησε για το ποδόσφαιρο και για τα γκολ που της αρέσει να βάζει. Όπως θα την ακούσετε και εσείς στο βίντεο παρακάτω να λέει, της αρέσει πολύ που παίζει ποδόσφαιρο, είναι περήφανη που βρίσκεται στην Προεθνική και αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως ο λόγος που παράτησε το μπαλέτο και ασχολήθηκε με τον ποδόσφαιρο δεν ήταν άλλο από τα αδέρφια της που είναι αγόρια.

https://www.instagram.com/reel/C4fCZhNsInA/

Οι φωτογραφίες της μικρής σέντερ φορ

Ο Γιώργος Λιανός αρκετές φορές έχει αναρτήσει φωτογραφίες της μεγάλης του κόρης και εκκολαπτόμενης κορυφαίας σέντερ φορ, Αρυάνας. Παρακάτω θυμόμαστε τις αγαπημένες μας.

DPG Network
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved