Δούκισσα Νομικού: Η ιδιαίτερη τούρτα που διάλεξαν τα παιδιά της για τα γενέθλια του μπαμπά τους

Μια εντυπωσιακή στρουμφο-τούρτα διάλεξαν τα παιδιά της για τα γενέθλια του μπαμπά τους, Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Δούκισσα Νομικού: Η ιδιαίτερη τούρτα που διάλεξαν τα παιδιά της για τα γενέθλια του μπαμπά τους

Χθες ήταν μια ιδιαίτερη μέρα για την Δούκισσα Νομικού, καθώς ο σύζυγός της Δημήτρης Θεοδωρίδης είχε τα γενέθλιά του.

Η επιχειρηματίας και πρώην Σταρ Ελλάς ευχήθηκε στον άντρα της ζωής της με ένα IG story, γράφοντας «Χρόνια πολλά Μπαμπά μας». Στη φωτογραφία μας έδειξε την πολύ ξεχωριστή τούρτα γενεθλίων του Δημήτρη Θεοδωρίδη, η οποία είχε θέμα τα στρουμφάκια.

Φυσικά, την τούρτα είχαν διαλέξει τα παιδιά, ο Σάββας και η μικρή Αναστασία. Χαριτολογώντας έγραψε κάτω από κάθε στρουμφάκι «ΣτρουμφοΑναστασία», «ΣτρουμφοΔούκισσα», «ΜπαμπαΔημήτρης» και «ΣτρουμφοΣάββας».

Δούκισσα Νομικού: Το διασκεδαστικό παιχνίδι που παίζει με την κόρη της κάθε βράδυ

Η «διαφορετική» μεσημεριανή σιέστα των παιδιών της

Η μαμά Δούκισσα κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα παιδιά της και γενικότερα οι αναρτήσεις που κάνει στα social media είναι κυρίως με αφορμή τις εμπορικές συνεργασίες.

Είναι brand ambassador μεγάλων διεθνών εταιρειών, δημιούργησε το δικό της brand με κοσμήματα, έχει λανσάρει άρωμα και λοσιόν με το όνομά της αλλά είναι και πρέσβειρα του @mazigiatopaidi.

Τις προάλλες, όμως, μοιράστηκε με τους 820 χιλιάδες ακόλουθούς της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με τα μικρά της που έχουν ξαπλώσει στα πλακάκια της αυλής και απολαμβάνουν την μεσημεριανή τους σιέστα κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο.

Δούκισσα Νομικού: Ο γιος της κοιμάται σαν «αστροναύτης» και η κόρη της σαν «πριγκίπισσα»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved