Λάουρα Νάργες: Η τρυφερή ανάρτηση για τον Χρήστο Σαντικάι και τον γιο τους

«Η οικογένεια αποτελεί νούμερο 1 προτεραιότητα», σχολίασε μεταξύ άλλων η ραδιοφωνική παραγωγός.

Λάουρα Νάργες: Η τρυφερή ανάρτηση για τον Χρήστο Σαντικάι και τον γιο τους

Η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι γιόρτασαν την 1η Ιουλίου τα τρία χρόνια της κοινής τους πορείας.

Η ραδιοφωνική παραγωγός έκανε μια δημόσια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εκφράζοντας την αγάπη της για τον σύντροφό της.

Λάουρα Νάργες: O γιος της παίζει στην κουζίνα και τα έχει κάνει όλα άνω κάτω

«Σήμερα κλείνουμε τρία χρόνια κοινής πορείας @xristos.santikai ❤️ Μέσα σε αυτά τα τρία χρόνια αποκτήσαμε το πιο γλυκό, τρυφερό και αστείο πλάσμα-μπαλαδόρο-χορευτή, τον σχεδόν 2χρονο μας Αλέξανδρο, τον Cookie και την Sisi (την υιοθέτησε ο Χρήστος από την εποχή του single life μου 😜). Ο Χρήστος το έβλεπε από μικρός ότι μία μέρα θα είμαστε μαζί (what?!), εγώ πάλι είχα ένα άγχος όταν ήρθε η στιγμή μας να ρισκάρω μία φιλία. Ωστόσο βγήκαμε κερδισμένοι ❤️
Στα πάνω και στα κάτω μαζί, στα εύκολα και στα δύσκολα μαζί, φροντίζοντας την οικογένεια μας που αποτελεί νούμερο 1 προτεραιότητα ότι και να λένε, όσο και να θέλουν να κυνηγάμε απλώς μία «καριέρα». Ακόμα και εκεί ωστόσο, στηρίζουμε ο ένας τον άλλων για να κάνουμε παρέα τα όνειρα μας πραγματικότητα και να χτίσουμε την όποια διαθήκη για τα παιδιά μας. Σ´αγαπάω πάρα πολύ καλλιτέχνη της ζωής μου».

Η ανάρτηση με τον γιο της

Η Λάουρα Νάργες το τελευταίο διάστημα κάνει πιο συχνά αναρτήσεις όχι μόνο δικές της αλλά και του γιου της.

Όπως αυτή από τις διακοπές τους .Ο μικρός κάνει μπάνιο φορώντας την πάνα του και η ραδιοφωνική παραγωγός ένα ολόσωμο μαγιό.

lauranarjes.jpg

Instagram@ lauranarjes

Το γεγονός ότι δεν χρησιμοποιεί φίλτρα στις αναρτήσεις της, ειδικά σε αυτές με μαγιό, έχει εκτιμηθεί δεόντως από τους ακολούθους της.

lauranarjes-me-magio.jpg

Instagram@lauranarjes

«Eύχομαι να περάσατε ένα όμορφο τριήμερο! Εμείς μείναμε εδώ στην υπέροχη και άδεια Αθήνα 🤗 Άλλος κανείς? 🙋🏼‍♀️», είχε γράψει στη λεζάντα της συγκεκριμένης φωτογραφίας με τα θετικά σχόλια να πέφτουν …βροχή.

«Επιτέλους ενα αληθινό σώμα χωρίς φίλτρα 👏👏👏😍😍κούκλα», «Πόση ομορφιά κρύβει το ακομπλεξάριστο είναι σου!!!👏👏 Επιτέλους.. Φώτο χωρίς φίλτρα!!», ήταν μερικά από αυτά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved