Τάσος Ιορδανίδης: Η κόρη του τραγουδά το «σ'αγαπώ σ'όλες τις γλώσσες»

Η κόρη του ηθοποιού φαίνεται πως έχει ταλέντο στο τραγούδι.

Τάσος Ιορδανίδης: Η κόρη του τραγουδά το «σ'αγαπώ σ'όλες τις γλώσσες»

Η Θάλεια Ματίκα και ο Τάσος Ιορδανίδης είναι από τα ζευγάρια που σε κάνουν να πιστεύεις στο «για πάντα». Είναι παντρεμένοι 12 χρόνια και έχουν μαζί δύο παιδιά, τον Δάνο και την Νάγια, η οποία μάλιστα έχει συνυπάρξει με τους γονείς της πολλές φορές στο θεατρικό σανίδι.

Τη σεζόν που μας πέρασε πρωταγωνίστησε στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Η Γη της Ελιάς», συμπαρουσίαζε, με την Τζένη Θεωνά την εκπομπή «Μαμά-δες και Μπαμπά-δες» στην ΕΡΤ και συμπρωταγωνίστησε με τη σύζυγό του στην θεατρική παράσταση «Θέλω να σου κρατάω το χέρι» που παίχτηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Και μέσα σ΄όλο αυτό το τρέξιμο προσπαθεί να βρει χρόνο να περνά με τα παιδιά του.

Κάπου εδώ να αναφέρουμε πώς είναι ενεργός στο Tik Tok έχοντας έναν κοινό προφίλμε τον γιο και μοιράζονται αστεία βιντεάκια από τις συζητήσεις τους. Μερικά από τα posts έχουν συγκεντρώσει εκατοντάδες χιλιάδες προβολές, με τους χρήστες να αποθεώνουν μπαμπά και γιο!

Αυτή τη φορά, όμως, πρωτοτύπησε. Ανέβασε βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Tik Tok με την κόρη του. Οι δυο τους είναι στο αμάξι, ο μπαμπάς Τάσος οδηγά και η μικρή τραγουδά δυνατά το τραγούδι του Γιάννη Βιογιατζή «Σ' αγαπώ σ' όλες τις γλώσσες».

«Guest star Nagia Singing», γράφει στη λεζάντα της ανάρτησης.

H σχέση με τη γυναίκα του

Ο Τάσος Ιορδανίδης σε συνέντευξή του στην πρωινή εκπομπή «MEGA Καλημέρα» είχε μιλήσει για τη σύζυγό του, τη σχέση τους αλλά και για τα παιδιά.

«Είναι ο πιο κοντινός μου άνθρωπος και παίρνω συμβουλές. Δεν την ακούω τις περισσότερες φορές. Έχω μετανιώσει για επιλογή μου, αλλά αν δεν είχα επιλέξει αυτό που επέλεξα δεν θα είχα οδηγηθεί σε άλλα πράγματα. Είναι διασκεδαστική η τριβή μας και στο θέατρο υπάρχει ψυχική ηρεμία και ισορροπία σε όλα τα επίπεδα», αποκάλυψε ο αγαπημένος ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/C10Ga-WL1cr/

Και συνέχισε : «Όταν καυγαδίζουμε με την σύζυγό μου, καυγαδίζουμε κανονικά, αλλά όχι μπροστά στα παιδιά. Τσακωνόμαστε στο θέατρο στους ρόλους μας και δεν έχουμε κουράγιο να κρατήσουμε κάτι μετά. Το προφίλ μου ως μπαμπάς θα μπορέσουν να το περιγράψουν τα παιδιά μου στο μέλλον. Πιστεύω ότι η γονεϊκότητα μας ξεπερνάει, είναι το ένστικτο ότι έχεις την αποστολή να κουβαλάς τη μεγαλύτερή ευθύνη που θα μπορούσε να έχει ένας άνθρωπος: να μεγαλώσεις και να γαλουχήσεις ένα παιδί, και να το παραδώσεις στη κοινωνία ως έναν άνθρωπο που να έχει ενσυναίσθηση. Ο γιος μου με έχει δυο κάνα δυο φορές να κλαίω».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved