5 διάσημες μαμάδες και κόρες που μοιάζουν σαν μια σταγόνα νερό

Και το βραβείο για την καλύτερη σωσία πηγαίνει στην...

5 διάσημες μαμάδες και κόρες που μοιάζουν σαν μια σταγόνα νερό

Είναι διασκεδαστικό να βλέπει κανείς αυτές τις νεαρές σταρ που είναι φτυστές με τις διάσημες μαμάδες τους. Από το χαμόγελό μέχρι τα μάτια, αυτά τα παιδιά σαφώς κληρονόμησαν αρκετά γονίδια.

Η ομοιότητα είναι τόσο έντονη σε μερικές περιπτώσεις, που είναι σχεδόν σαν να βλέπεις το ίδιο άτομο διπλά!

1. Gwyneth Paltrow and Apple Martin

Η Gwyneth Paltrow και η κόρη της Apple Martin μοιάζουν τόσο πολύ που θα μπορούσαν να είναι δίδυμες. Η Apple κληρονόμησε το εντυπωσιακό χαμόγελο και τα χαρακτηριστικά της μαμάς της, κάτι που γίνεται εμφανές σε κάθε κοινή τους εμφάνιση.

https://www.instagram.com/p/CNP2C1ZL7Gy/

2. Cindy Crawford and Kaia Gerber

Η Cindy Crawford και η Kaia Gerber είναι από τα πιο εμβληματικά δίδυμα μαμάς και κόρης στη βιομηχανία της μόδας. Η Kaia ακολουθεί τα βήματα της μητέρας της με επιτυχία στη μόδα, και η ομοιότητά τους είναι απλά εκπληκτική.

https://www.instagram.com/p/Czrtme_PDcF/

3. Lisa Bonet and Zoe Kravitz

Η Lisa Bonet και η Zoe Kravitz μοιράζονται όχι μόνο τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά τους αλλά και την ίδια αίσθηση στυλ. Η Zoe έχει καταφέρει να χτίσει μια αξιόλογη καριέρα στον κινηματογράφο και τη μόδα, ακολουθώντας τα βήματα της μαμάς της.

https://www.instagram.com/p/Bq50Vy6lIDF/

4. Julianne Moore and Liv Freundlich

Η Julianne Moore και η Liv Freundlich είναι ένα ακόμη παράδειγμα μαμάς και κόρης που μοιάζουν απίστευτα. Η Liv έχει κληρονομήσει τα κόκκινα μαλλιά και τα εκφραστικά μάτια της Julianne, κάτι που καθιστά την ομοιότητα τους αδιαμφισβήτητη.

https://www.instagram.com/p/CgSGQujOFK5/

5. Reese Witherspoon & Ava Phillippe

Η Reese Witherspoon και η Ava Phillippe θα μπορούσε κανείς εύκολα να τις περάσει για αδερφές. Η Ava έχει κληρονομήσει τη λάμψη και την ομορφιά της μητέρας της, και συχνά τις βλέπουμε να ποζάρουν μαζί.

https://www.instagram.com/p/C2kVhn5OAzF/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved