Robert Pattinson: «Η κόρη μου είναι τόσο χαριτωμένη» - O νέος «χαζομπαμπάς» του Hollywood

Ο παγκοσμίου φήμης ηθοποιός λατρεύει τον νέο του ρόλο ως μπαμπάς ενός μικρού κοριτσιού.

Robert Pattinson: «Η κόρη μου είναι τόσο χαριτωμένη» - O νέος «χαζομπαμπάς» του Hollywood
Bigstock

Ο ηθοποιός του Twilight με την αρραβωνιαστικιά του, Suki Waterhouse, έγιναν γονείς πριν από τρεις μήνες.

Στο σόου του οίκου Dior «Homme Menswear Άνοιξη/Καλοκαίρι 2025» στο Παρίσι νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Robert Pattinson μίλησε στις κάμερες για το πώς νιώθει για τον νέο του ρόλο ως μπαμπάς, βλέποντας την κορούλα του να μεγαλώνει.

«Μπορώ να δω ποια είναι ήδη, είναι υπέροχο»

Ο ηθοποιός, ο οποίος είναι σε σχέση με την ηθοποιό και τραγουδίστρια Suki Waterhouse από το 2018, δήλωσε επίσης ότι «είναι έκπληκτος με το πόσο γρήγορα διαμορφώνεται η προσωπικότητά των μωρών σε μόλις τρεις μήνες». Πιο συγκεκριμένα είπε: «Μπορώ να δω ποια είναι ήδη, είναι υπέροχο»

Η Suki Waterhouse δημοσίευσε, τον Απρίλιο, στον προσωπικό της λογαριασμό Instagram μια φωτογραφία που κρατά αγκαλιά τη νεογέννητη κόρη της.

https://www.instagram.com/p/C5XUIcHrmnL/

«Καλώς ήρθες στον κόσμο μικρέ άγγελε», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας. Μάλιστα, η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης έγινε κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο μουσικό φεστιβάλ Corona Capital στην Πόλη του Μεξικού πέρυσι.

https://www.instagram.com/p/C351ezySsJj/

Το ζευγάρι έχει κρατήσει τη σχέση του ως επί το πλείστον μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας από τότε που πρωτοεμφανίστηκαν μαζί πριν από σχεδόν έξι χρόνια στο Λονδίνο, αλλά έκαναν το ντεμπούτο τους στο κόκκινο χαλί ως ζευγάρι το 2022.

Ο Pattinson και η Waterhouse βγαίνουν μαζί από το 2018 και μια πηγή από το περιβάλλον τους δήλωσε στο περιοδικό People στα τέλη του 2023 ότι σκοπεύουν να δεθούν με τα δεσμά του γάμου, αν και οι ίδιοι δεν το έχουν επιβεβαιώσει.

Οι δύο σταρ δεν έχουν ακόμη αποκαλύψει το όνομά της κόρης τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved