Ιωάννα Μαλέσκου: Η κόρη της απολαμβάνει τον ύπνο στην ξαπλώστρα

Η Ιωάννα Μαλέσκου χαίρεται τις οικογενειακές στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης.

Ιωάννα Μαλέσκου: Η κόρη της απολαμβάνει τον ύπνο στην ξαπλώστρα

Ένα υπέροχο καλοκαίρι έχει ξεκινήσει για την Ιωάννα Μαλέσκου, αφού με την κόρη της και τον σύζυγό της επισκέπτονται διάφορα μέρη ανά την Ελλάδα.

Αυτές τις μέρες, βρίσκονται στην Ερέτρια με την παρουσιάστρια να μοιράζεται ατελείωτα στιγμιότυπα από τις ημέρες ξεκούρασής τους.

Η μαμά Ιωάννα έχει κάνει ήδη τρία post και σε όλα κρύβεται μια μικρή έκπληξη: Η μικρή της κόρη που έχει μεγαλώσει τόσο πολύ!

Στο πιο πρόσφατο carousel post η μικρή απολαμβάνει τον ύπνο στην ξαπλώστρα του ξενοδοχείου και το μικρό της πατουσίνι είναι για «φάγωμα».

«Εγώ θα τρελαθώ με το άλλο πισινάκι.. αυτό που κοιμάται μπρούμυτα», σχολίασε η Ναταλία Γερμανού για την παρακάτω φωτογραφία της μπέμπας.

maleskou-kori.jpg

«H κόρη μου με άλλαξε ως άνθρωπο»

Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει μιλήσει πολλές φορές για την κόρη της και τον τρόπο που η μητρότητα άλλαξε τη ζωή της.

«Πλέον αυτά που θα άκουγα ή αυτό που συνέβαινε, γιατί ήταν κάτι συνεχές να έχω κάμερες να με ρωτάνε, να με κρίνουν, να μιλάνε για την εκπομπή που έκανε όχι με κολακευτικά λόγια, αυτό τώρα εμένα δεν με πειράζει, αλλά όταν κάτι είναι πρωτόγνωρο και μπαίνεις σε μια συνθήκη τέτοια, ήμουν ανέτοιμη να το διαχειριστώ συναισθηματικά μέσα μου. Δεν ήταν όλα καλά μέσα μου.

https://www.instagram.com/p/C8fT9CComjm/

Πρακτικά όμως ήταν κι ένα μάθημα. ‘Η θα πας σπίτι σου ή θα εξελιχθείς. Αυτό με δυνάμωσε. Η κόρη μου με άλλαξε ως άνθρωπο. Τίποτα πια δεν με απασχολεί. Χαίρομαι γιατί δυναμώνω. Θέλω να έχει μια μαμά που να είναι πρότυπο για την κόρη της», είχε πει μεταξύ άλλων στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη τον περασμένο Μάϊο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved