Τάσος Ιορδανίδης: Η φωτογραφία που αποδεικνύει πόσο του μοιάζει ο γιος του

Τελικά LeΒron James ή Michael Jordan;

Τάσος Ιορδανίδης: Η φωτογραφία που αποδεικνύει πόσο του μοιάζει ο γιος του

Instagram/ @iordanidis_tasos

Ο Τάσος Ιορδανίδης και η Θάλεια Ματίκα έχουν δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, τον Δάνο και τη Νάγια. Ο ηθοποιός είναι αρκετά ενεργός στα social media, έχοντας φτιάξει μάλιστα και κοινό προφίλ με τον γιο τουστο TikTok μαζί, όπου ανεβάζουν κυρίως quiz βιντεάκια που αφορούν το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο.

Τη σεζόν που μας πέρασε πρωταγωνίστησε στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Η Γη της Ελιάς», συμπαρουσίαζε, με την Τζένη Θεωνά την εκπομπή «Μαμά-δες και Μπαμπά-δες» στην ΕΡΤ και συμπρωταγωνίστησε με τη σύζυγό του στην θεατρική παράσταση «Θέλω να σου κρατάω το χέρι» που παίχτηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Και μέσα σ΄όλο αυτό το τρέξιμο προσπαθεί να βρει χρόνο να περνά με τα παιδιά του.

Ο δημοφιλής ηθοποιός έκανε ένα post στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο ο Δάνος φορά την φανέλα του LeΒron James, ενώ ο Τάσος Ιορδανίδης φορά την μπασκετική φανέλα του Michael Jordan.

Το κοινό των δύο αθλητικών αυτών t-shirt είναι πως γράφουν «G.O.A.T.». Τo GOAT είναι ένα ακρωνύμιο για τη φράση «Greatest Of All Time».

«Χάσμα γενεών
Για πείτε…Lebron ή Jordan;», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Τις προάλλες, ο ηθοποιός ανέβασε, επίσης, ένα story με τον Δάνο στο αμάξι. Aυτή η selfie αποδεικνύει πως ο Δάνος είναι «καρμπόν» του μπαμπά του.

«Όταν καυγαδίζουμε με την σύζυγό μου, καυγαδίζουμε κανονικά, αλλά όχι μπροστά στα παιδιά»

Ο Τάσος Ιορδανίδης σε συνέντευξή του στην πρωινή εκπομπή «MEGA Καλημέρα» είχε μιλήσει για τη σύζυγό του, τη σχέση τους αλλά και για τα παιδιά.

«Είναι ο πιο κοντινός μου άνθρωπος και παίρνω συμβουλές. Δεν την ακούω τις περισσότερες φορές. Έχω μετανιώσει για επιλογή μου, αλλά αν δεν είχα επιλέξει αυτό που επέλεξα δεν θα είχα οδηγηθεί σε άλλα πράγματα. Είναι διασκεδαστική η τριβή μας και στο θέατρο υπάρχει ψυχική ηρεμία και ισορροπία σε όλα τα επίπεδα», αποκάλυψε ο αγαπημένος ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/C0rEGBIosMQ/

Και συνέχισε : «Όταν καυγαδίζουμε με την σύζυγό μου, καυγαδίζουμε κανονικά, αλλά όχι μπροστά στα παιδιά. Τσακωνόμαστε στο θέατρο στους ρόλους μας και δεν έχουμε κουράγιο να κρατήσουμε κάτι μετά. Το προφίλ μου ως μπαμπάς θα μπορέσουν να το περιγράψουν τα παιδιά μου στο μέλλον. Πιστεύω ότι η γονεϊκότητα μας ξεπερνάει, είναι το ένστικτο ότι έχεις την αποστολή να κουβαλάς τη μεγαλύτερή ευθύνη που θα μπορούσε να έχει ένας άνθρωπος: να μεγαλώσεις και να γαλουχήσεις ένα παιδί, και να το παραδώσεις στη κοινωνία ως έναν άνθρωπο που να έχει ενσυναίσθηση. Ο γιος μου με έχει δυο κάνα δυο φορές να κλαίω».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved