Σίσσυ Χρηστίδου:Στα Universal studios με τους γιους της - Τα βίντεο από τα ειδικά εφέ που δημοσίευσε

Με τον Φίλιππο και τον Μάικ, η Σίσσυ Χρηστίδου ταξίδεψε μέχρι την Αμερική.

Σίσσυ Χρηστίδου:Στα Universal studios με τους γιους της - Τα βίντεο από τα ειδικά εφέ που δημοσίευσε
instagram @sissychristidou

«Dreamed of this.. 💭 - Το είχα ονειρευτεί», σχολίασε η Σίσσυ Χρηστίδου στην πρώτη ανάρτηση που έκανε από την Καλιφόρνια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

sissy-xristidou-beverly-hills.jpg

instagram @sissychristidou

Φορώντας μαύρα ρούχα και ποζάροντας σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους του Beverly Hills, η Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους ότι αυτό το ταξίδι το είχε ονειρευτεί.

Σίσσυ Χρηστίδου: Οι γιοι της κάνουν μπάνιο στην πισίνα

sissy-xristidou-aerodromio.jpg

instagram @sissychristidou

Λίγο πριν την πρώτη ανάρτηση είχε κάνει ένα Insta story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από το αεροδρόμιο γράφοντας: «Μe and my monkeys» και λίγο αργότερα φωτογραφία από τη θέα του δωματίου της.

sissy-xristidou-thea-domatiou.jpg

instagram @sissychristidou

Οι πρώτες αναρτήσεις

Έχοντας στο πλευρό της τους γιους της, Φίλιππο και Μάικ, και τον κουμπάρο της, Παύλο Σταματόπουλο, έκανε το όνειρό της πραγματικότητα. Οι πρώτες αναρτήσεις δείχνουν ότι η παρουσιάστρια απολαμβάνει αυτό το ταξίδι.

Όπως είδατε και εσείς στις φωτογραφίες η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε ψώνια στο Rodeo Drive, tour στα σπίτια διασήμων με open-air bus, περιηγήθηκε στο Beverly Hills, επισκέφθηκε το αστεροσκοπείο Griffith και περπάτησε στη Λεωφόρο της Δόξας. Στη περίφημη Λεωφόρο των Αστέρων στο Λος Άντζελες όπου φωτογράφησε το αστέρι του Keanu Reeves.

Τα post από τα Universal studio

Μετά το tour με το open-air bus, σειρά είχε το Universal studio. «Universal studio day, was a good day! 👩🏻‍🦰🧑🏻‍🦱👦🏼👨🏻‍🦳🤘🏻», σχολίασε κάτω από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που δημοσίευσε

https://www.instagram.com/p/C9lbyxcSmLe/

Επισκέφθηκαν το Jurassic World, το Howards, είδαν σκηνικά ταινιών, πώς γίνονται κάποια από τα ειδικά εφέ στις ταινίες και γενικότερα πώς πέρασε ευχάριστα η μέρα τους εκεί. Αυτά που ξεχωρίσαμε και εμείς; Τα συγκλονιστικά εφέ που βλέπουμε σε όλες τις αμερικάνικες ταινίες δράσης.

Μετά τα Universal Studios σειρά είχε η παραλία Santa Monica. Περπάτησαν στην προβλήτα, είδαν το ηλιοβασίλεμα και ανέβηκαν στη ρόδα του λούνα παρκ ώστε να απολαύσουν την απίστευτη θέα του ωκεανού.

*πρώτη προβολή 18/07/2024 - ανανεώθηκε

Σίσσυ Χρηστίδου: Τι αγοράζει στους γιους της κάθε δύο μήνες

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved