Φωτεινή Αθερίδου: Η χιουμοριστική ανάρτηση που έκανε με τον μεγάλο της γιο

Τα story της ηθοποιού με το έξυπνο χιούμορ.

Η Φωτεινή Αθερίδου είναι μαμά δύο μικρών αγοριών και της αρέσει να μοιράζεται απολαυστικά στιγμιότυπα μητρότητας. Τα περισσότερα συνοδεύονται με εύστοχα σχόλιά της, γεμάτα χιούμορ αλλά και αυτοσαρκασμό.

Τα αστεία στιγμιότυπα που ανέβασε

Στο πρώτο story ρωτούσε τους ακόλουθούς της το εξής: «Πως λέγεται ο χώρος, στον οποίο μεγαλώνεις τα παιδιά σου και τα μαθαίνεις αν κάτι δεν πηγαίνει καλά να στρίβουν; Η απάντηση στο επόμενο story»

Στο επόμενο η μαμά Φωτεινή κάνει σβούρα τον Θοδωρή junior και στο τελευταίο story έρχεται η απάντηση: Mια πινακίδα από έναν φυλασσόμενο χώρο που γράφει «Χώρος αναστροφής».

Παραδεχτείτε το. Γελάσατε και εσείς.

H ηθοποιός αρκετές φορές έχει μοιραστεί αστεία στιγμιότυπα με τα μικρά της, όπως τότε που καθόταν στον καναπέ του καθιστικού κρατώντας μια μπάλα του μπάσκετ στο ένα χέρι, στο άλλο μπρατσάκι, και αυτοκόλλητα επιθέματα στο μέτωπο και τη μύτη.

«Όταν το βασικό παιχνίδι των παιδιών είσαι εσύ», είχε γράψει στη λεζάντα του post και αναμφίβολα οι περισσότερες, αν όχι όλες οι μαμάδες, ταυτίστηκαν.

«Ήθελα να γίνω μαμά»

Για την μητρότητα αλλά και την απόφασή της να γεννήσει το δεύτερο παιδί χωρίς καισαρική – σε αντίθεση με το πρώτο – είχε μιλήσει η ηθοποιός στην εκπομπή Μπαμπά-δες της ΕΡΤ.

«Ήθελα να γίνω μαμά. Ο Θοδωρής έτυχε. Τώρα όπως είναι ζωή μου έτσι και δεν είχα κρατήσει το μωρό, θα είχα μετανιώσει φρικτά. Είχα σκεφτεί να μην το κρατήσω, γιατί δεν είχαμε συζήσει ποτέ, ήταν αιφνιδιαστικό. Όταν έμαθα πως είμαι έγκυος είπα πως, αν δεν κάνω το παιδί του Κώστα, δεν θα κάνω κανενός», ανέφερε και συνέχισε:

«Δεν ήθελα να κάνω καισαρική, δεν υπήρχε κάποιος σοβαρός λόγος που έκανα καισαρική. Τότε ήταν που είχαν περάσει πολλές ώρες, μου είχαν κάνει πρόκληση τοκετού, απλώς επειδή υπάρχει μία ευκολία στην καισαρική και έμαθα ότι πια μπορείς να το προσπαθήσεις ήθελα οπωσδήποτε να το προσπαθήσω. Δεν ξέρεις πόση δύναμη ένιωσα στον φυσιολογικό τοκετό. Πόνεσε αλλά μετά το ξεχνάς κατευθείαν».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved