Ελένη Φουρέιρα: Νέα φωτογραφία του γιου της - Με τζιν βερμούδα και ντομάτα στο χέρι

Μια άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία. 

Ελένη Φουρέιρα: Νέα φωτογραφία του γιου της - Με τζιν βερμούδα και ντομάτα στο χέρι

Ένα νέο στιγμιότυπο του γιου της, Ερμή, μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instragram η Ελένη Φουρέιρα.

Ο μικρός φοράει πάνα και μια τζιν βερμούδα, είναι γυμνός από τη μέση και πάνω και κρατά στα χέρια του μια μικρή ντομάτα.

fureira-me-gio.jpg

Instagram@ foureira

Ένα άκρως καλοκαιρινό στιγμιότυπο που η δημοφιλής τραγουδίστρια θέλησε να μοιραστεί με τους ακολούθους της.

Oι αναρτήσεις με τον γιο της

Η Ελένη Φουρέιρα έγινε για πρώτη φορά μαμά τον Φεβρουάριο του 2023. Γενικά αποφεύγει τις συχνές αναρτήσεις με τον γιο της ωστόσο ανά διαστήματα ανεβάζει κάποια στιγμιότυπα μαζί του, όπως τα ακόλουθα:

H βοήθεια από τη μητέρα της

Η performer έχει παραδεχτεί ότι είναι δύσκολη η καθημερινότητα με το μωρό και νιώθει τυχερή που έχει τη μητέρα της να τη βοηθά.

«Είναι πάρα πολύ δύσκολη η καθημερινότητα με το μωρό, είμαι πολύ τυχερή που έχω την μητέρα μου. Είμαι πολύ τυχερή που ο σύντροφός μου και πατέρας του γιου μου είναι δίπλα μου, βράχος. Η βάφτιση του γιου μας θα γίνει πολύ σύντομα.. Ο γιος μου δεν έχει πει ακόμη μαμά, αρνείται. Θα ήθελα να γίνω τόσο καλή μαμά, όσο η δική μου μαμά», είχε πει μεταξύ άλλων, κατά την απονομή του διαμαντένιου της δίσκου.

Ενώ στην εκπομπή για τον ραδιομαραθώνιο του «My Radio 104,6» είχε αποκαλύψει πώς πλέον αγχώνεται μόνο για τον γιο της. «Για ό,τι αγχωνόμουν πριν, δεν έχει καμία ουσία πια, αγχώνομαι μόνο για τον γιο μου , μόνο αυτός με απασχολεί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved