Γιώργος Παπαγεωργίου: Αγκαλιά με την 8 μηνών κόρη του σε παραλία της Σύρου

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου και η Δανάη Μιχαλάκη απολαμβάνουν το πρώτο καλοκαίρι με την κόρη τους.

Γιώργος Παπαγεωργίου: Αγκαλιά με την 8 μηνών κόρη του σε παραλία της Σύρου

Η οικογένεια Παπαγεωργίου- Μιχαλάκη απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Σύρο. Η πρωτεύουσα των Κυκλάδων είναι το νησί απ΄όπου κατάγεται η ηθοποιός και μάλιστα εκεί γνώρισε για πρώτη φορά τον σύζυγό της, Γιώργο Παπαγεωργίου.

Την Δανάη Μιχαλάκη, την γνωρίσαμε ως «Δρόσω» στις «Άγριες Μέλισσες» και φέτος πρωταγωνίστησε στη σειρά «Η Παραλία».

Ο τρογουδιστής της μπάντας Polkar, μοιράστηκε ένα τρυφερό στιγμιότυπο με την μονάκριβή του κόρη, στο οποίο τον βλέπουμε σε μια παραλία του νησιού να την κρατά αγκαλιά καθώς ο ήλιος δύει.

Η γιαγιά και μητέρα του ηθοποιού, Φιλαρέτη Κομνηνού, επίσης καταξιωμένη στο χώρο της τέχνης του θεάτρου, καλεσμένη πριν 5 μήνες στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ αναφέρθηκε και στον νέο της ρόλο…ως γιαγιά.

«Η Δανάη Μιχαλάκη έχει αποδειχτεί μια καταπληκτική μαμά. Συμπεριφέρεται στο μωρό με μια ωριμότητα που για μένα είναι αποκαλυπτική. Κάνω και babysitting για να βγουν. Τώρα αρχίζει το μωρό και επικοινωνεί. Η αθωότητα του μωρού στο βλέμμα είναι μεγάλη ιστορία», εξομολογήθηκε.

«Νομίζω ότι είναι η πιο γλυκιά αϋπνία που είχα ever»

Πριν 3 μήνες, ο ηθοποιός και τραγουδιστής βρέθηκε στην εκπομπή «Γκαράζ» του ηθοποιού και stand-up comedian, Ζήση Ρούμπου, στο Action24, όπου μιλήσε για το πώς είναι η καθημερινότητα του μετά τον ερχομό της κόρης του.

«Απολαμβάνω πάρα πολύ τον ρόλο του πατέρα. Ήμουν πολύ έτοιμος, μέσα μου το ήθελα πολύ, η Δανάη το ήθελε πολύ, οπότε είμαστε πάρα πολύ καλά σε σχέση με το παιδί», είπε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε: «Νομίζω ότι είναι η πιο γλυκιά αϋπνία που είχα ever».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved