Σάκης Ρουβάς: Οικογενειακές διακοπές - Η φώτο με την Κάτια και οι αναρτήσεις της Αναστασίας

Για διακοπές βρίσκεται ο Σάκης με την Κάτια Ζυγούλη και τα παιδιά τους.

Σάκης Ρουβάς: Οικογενειακές διακοπές - Η φώτο με την Κάτια και οι αναρτήσεις της Αναστασίας

instagram @sakisrouvas

Το ζευγάρι άρχισε τις καλοκαιρινές του διακοπές και η κόρη τους, Αναστασία, δημοσίευσε όμορφες εικόνες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Οι τελευταίες ημέρες του Ιουλίου και ολόκληρος ο Αύγουστος είναι οι περίοδοι που επιλέγει η πλειοψηφία των Ελλήνων (celebritie και μη) να κάνουν διακοπές αφήνοντας την πρωτεύουσα και κάθε επαγγελματική υποχρέωση για να χαλαρώσουν και να απολαύσουν οικογενειακές στιγμές σε καλοκαιρινούς προορισμούς.

Σάκης Ρουβάς: Οι throwback φωτογραφίες αγκαλιά με τα παιδιά του

Ανάμεσα στους επώνυμους που ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές είναι ο Σάκης Ρουβάς με τη σύζυγό του, Κάτια Ζυγούλη και τα 4 παιδιά τους Αναστασία, Αλέξανδρο, Απόλλωνα και Αριάδνη.

Η οικογένεια του τραγουδιστή όπως αποκάλυψε και η Αναστασία Ρουβά μέσα από ένα insta story της βρέθηκε στη Σίφνο.

sifnos-diakopes-rouvas.jfif

instagram @anastasia.rouva

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Σάκης Ρουβάς επέλεξε να κάνει τουρ στα ελληνικά νησιά με ιστιοπλοϊκό. Μέσα από το τελευταίο βίντεο που δημοσίευσε στο Tik Tok είδαμε τον τραγουδιστή να απολαμβάνει την ηρεμία και τη γαλήνη της θάλασσας.

Το καλοκαίρι τους μέσα από φωτογραφίες της Αναστασίας Ρουβά

Η Αναστασία Ρουβά είναι η μεγαλύτερη κόρη της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά. Το τελευταίο διάστημα είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και αναρτά φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές διακοπές που κάνει με την οικογένειά της. Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω της αρέσει να φωτογραφίζει τοπία, τις ομορφιές του κάθε τόπου που επισκέπτεται και φυσικά τους γονείς της.

Σάκης Ρουβάς: Το βίντεο με την Κάτια στην κουζίνα που μαγειρεύει

diakopes-sakis-rouvas-(4).jpg

Πριν μερικές μέρες δημοσίευσε φωτογραφία του μπαμπά της, δείχνοντας το t-shirt που φορούσε και πριν μερικές ώρες ένα τρυφερό στιγμιότυπο και με τους δυο γονείς της.

Σάκης Ρουβάς: Χαλαρώνει στην κουζίνα του σπιτιού με τα παιδιά του

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved