Βασιλική Μιλλούση: Μετά από αυτό που έκαναν οι κόρες της είπε ότι χρειάζεται διακοπές

Η ξεκαρδιστική ανάρτηση με τις κόρες της Λένια και Σοφία.

Βασιλική Μιλλούση: Μετά από αυτό που έκαναν οι κόρες της είπε ότι χρειάζεται διακοπές

instagram @vasilikimillousi

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης την ενόργανης γυμναστικής, αναχώρησε για τη Γαλλία πριν μερικές μέρες, προκειμένου να λάβει μέρος και στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, των οποίων η τελετή έναρξης είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 26 Ιουλίου.

https://www.instagram.com/reel/C9o3C4xNTWm/

Όλη αυτή η περίοδος ήταν περίοδος προετοιμασίας για την οικογένεια Πετρούνια γι' αυτό και δεν πήγε πουθενά για διακοπές.

Η Βασιλικη Μιλλούση, η οποία στηρίζει σε κάθε βήμα τον σύζυγό της, μπορεί να μην ταξίδεψε μαζί του, όμως τον συνόδευσε μέχρι το αεροδρόμιο και τον αποχαιρέτησε.

Όσο ο μπαμπάς βρίσκεται στο Παρίσι η μαμά έμεινε πίσω με τα κορίτσια της και μέσα από μια ανάρτηση αποκάλυψε ότι έχει ανάγκη για διακοπές.

Στην ανάρτησή της φαίνονται οι κόρες της να φορούν στολές αποκριάτικες, να έχουν καλοφτιαγμένα τα μαλλιά τους και να κρατούν βεντάλιες στα χέρια σαν Σπανιόλες.

«#mommysgirls #mybabies και μετά από αυτό νομίζω χρειάζονται διακοπές».

Το είπε και το έκανε

Η Βασιλική Μιλλούση, που ακόμη δεν έχει κάνει γνωστό αν θα ταξιδέψει στη Γαλλία για να βρεθεί δίπλα στον Λευτέρη Πετρούνια τις μέρες που θα διεκδικεί το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο, άρχισε τις διακοπές της.

Βασιλική Μιλλούση: Τα «παιχνίδια» με τις κόρες της στο γυμναστήριο

Τουλάχιστον αυτό μαρτύρα η φωτογραφία που διάλεξε για να καλημερίσει τους διαδικτυακούς της φίλους.

millousi-diakopes.jpg

instagram @vasilikimillousi

Η μαμά χρειάζεται ξεκούραση μετά από μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά που είχε πολύ τρέξιμο, προπονήσεις, φροντίδα παιδιών και αναλήψεις νέων ευθυνών.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved