Τζένη Θεωνά: Οι φωτογραφίες του γιου της που κοιτάζει συνέχεια

Instagram / jennytheona

H ηθοποιός δημοσίευσε καλοκαιρινές φωτογραφίες του γιου της κάνοντας κι ένα …μαμαδίστικο ποστ.

H Τζένη Θεωνά, έχοντας ανανεώσει το τηλεοπτικό της ραντεβού για τη νέα σεζόν όπου θα παρουσιάζει για ακόμα μια χρονιά την εκπομπή « Μαμά- δες» στην ΕΡΤ1, απολαμβάνει τις διακοπές με την οικογένειά της.

Tζένη Θεωνά: Ο γιος της την ταΐζει γρανίτα

Οι φωτογραφίες που έχει κάνει με τον γιο της Αρίωνα δεν είναι πολλές ωστόσο, αποτυπώνουν τη χαρά και την ευτυχία που είναι μαζί του.

Μάλιστα καθώς οδεύουμε για τον Αύγουστο, έγραψε χαρακτηριστικά:

«Έρχεται. Ο Αύγουστος. Αυτός ο θεϊκός μήνας. Ο μήνας των παιδιών. Αυτές εδώ οι στιγμές- οι ξέγνοιαστες, οι ανέμελες, οι αργόσυρτες- είναι ο λόγος για τον οποίο αισθάνομαι λίγο χαρούμενη, ελάχιστα περήφανη σαν μαμά.

Αν έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα σε αυτό εδώ και τα Χριστούγεννα. Θα διάλεγα τον Αύγουστο. Δίχως δώρα και πλαστικά παιχνίδια και οθόνες. Δίχως γλυκά, υποχρεώσεις, δραστηριότητες. Μόνο ένα μαγιό και μια κρούστα αλάτι. Τζιτζίκια, παφλασμός κι οι φωνές των παιδιών.

Οι δουλειές μας είναι υπέροχες, μαγικές, δημιουργικές. Ένα κομμάτι μου ευγνωμονεί. Ένα άλλο θα ήθελε λίγο ακόμη " Αύγουστο" στις ζωές των παιδιών.

Aυτές τις φωτογραφίες τους τις κοιτάζω συνέχεια».

Η μητρότητα και το ενδεχόμενο δεύτερου παιδιού

Η ηθοποιός σε παλιότερη συνέντευξή της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» είχε μιλήσει για την εγκυμοσύνη της, για το πώς είναι ως γονείς με τον Δήμο Αναστασιάδη αλλά και το αν ο Αρίωνας ζητάει αδελφάκι.

«Όταν άκουσα για πρώτη φορά ότι θα γίνω μαμά ήμουν φοβέρα ήρεμη, χαρούμενη και ευτυχισμένη. Ήταν ένα μικρό σοκ όταν γέννησα, ένιωθα ότι κάτι μου λείπει», θυμήθηκε η Τζένη Θεωνά, προσθέτοντας:

«Όταν ανακοίνωσα στον Δήμο Αναστασιάδη ότι είμαι έγκυος μου είπε να του στείλω φωτογραφία να δει τι έχει αλλάξει πάνω μου. Ο Δήμος είναι μπαμπάς-παιδί, είναι κοντά στο παιδί ως παιδί ο ίδιος».

Instagram / jennytheona

Ακόμη, ανέφερε πως τόσο εκείνη όσο και ο Δήμος είναι άνετοι με το παιδί σε πολλά ζητήματα, με τον γιο της να την ρωτά εάν είναι έγκυος λόγω ενός φουσκώματος.

Instagram / jennytheona

«Έχει αρχίσει να επεξεργάζεται την ιδέα για αδερφάκι, λόγω του σχολείου», είχε πει χαρακτηριστικά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved