Ρούλα Ρέβη - Μαγεύουν οι φωτογραφίες της από το ταξίδι στην Τανζανία

Αλληλεγγύη, ανθρωπιά, ομορφιά, μαθήματα ζωής είναι μερικά από όλα δείχνει η φωτογράφος αυτές τις μέρες στα social media.

Ρούλα Ρέβη - Μαγεύουν οι φωτογραφίες της από το ταξίδι στην Τανζανία

instagram @roula.revi

Μέχρι την Τανζανία ταξίδεψαν Ρούλα Ρέβη και Αποστόλης Τότσικας μαζί με τον οργανισμό Wheeling2help. Η οικογένειά τους συμμετέχει σε ένα ένα ομαδικό ταξίδι προσφοράς και εθελοντικής εργασίας.

Η γνωστή φωτογράφος μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε φωτογραφίες που μαγεύουν, δείχνοντάς μας έστω και μέσα από τον φωτογραφικό φακό, πώς είναι να ζεις σε μια τέτοια χώρα.

roula-revi-taxidi-tanzania-(1).jpg

instagram @roula.revi

Ρούλα Ρέβη: Οι καλλιτεχνικές φωτογραφίες της κόρης της που μοιάζει με νεράιδα

Έφτιαξαν ένα σπίτι στην κοινότητα

Όπως σχολίασε και το wheeling2help στο Instagram, οι οικογένειες που έκαναν αυτό το ταξίδι, μαζί και η οικογένεια του Αποστόλη Τότσικα, βοήθησαν να φτιαχτούν με παραδοσιακό τρόπο οι τοίχοι σε ένα τοπικό σπίτι της κοινότητας.

https://www.instagram.com/p/C9vGUXCIMcW/

«Τα παιδιά έβαλαν μεράκι και άφησαν το δικό τους στίγμα στο σπίτι! Μεγάλοι και μικροί μας συγκίνησαν δίνοντας όλη τους την ενέργεια και κάνοντας ο καθένας και η καθεμιά το καλύτερο!

🚲🍍Το αποκορύφωμα της ημέρας ήταν η ποδηλατάδα στο χωριό της καρδιάς μας!

🫶Όλοι μαζί, σαν αλυσίδα που δεν σπάει, γονείς και παιδιά, κάναμε τον γύρο του χωριού, περιπλανηθήκαμε ανάμεσα σε ανανανοχώραφα και είδαμε το πιο μαγικό ηλιοβασίλεμα! Στο τέλος της ημέρας κάναμε νυχτερινό τουρ στο χωριό, γίναμε ένα με τους ντόπιους και δοκιμάσαμε τοπικά πεντανόστιμα φαγητά!

🌜✨🔥Η εμπειρία του χωριού τη νύχτα με το ολοκόκκινο φεγγάρι ν' ανατέλλει, τα παιχνίδια κι οι συζητήσεις των παιδιών κάτω απ' τ' αστέρια και οι λέξεις που μοιραστήκαμε γύρω απ' τη φωτιά έγιναν ένα μαξιλάρι γεμάτο θησαυρούς αέρινους για να ακουμπήσουμε πάνω του απαλά!»

https://www.instagram.com/p/C9vVO9uo7pB/

Μαγειρική με τις Gongo Mamas

Η Ρούλα Ρέβη, τα παιδιά της και ο σύζυγός της είχαν την ευκαιρία να γνωρίζουν τις Gongo Mamas, να μαγειρέψουν με τα τοπικά υλικά και παραδοσιακές τεχνικές, να βάψουν υφάσματα με την τεχνική tie dye, να τραγουδήσουν, να χορέψουν και να συνομιλήσουν.

Όπως αναφέρεται και στην σελίδα του οργανισμού στο Instagram «ο συνεταιρισμός έχει βοηθήσει κάθε γυναίκα να είναι δυνατή τόσο όσο άτομο όσο και ως μέλος μιας ομάδας με τεράστια δυναμική.».

Ρούλα Ρέβη- Αποστόλης Τότσικας: Ξετρελάθηκαν τα παιδιά με τη φουσκωτή πισίνα στο μπαλκόνι

https://www.instagram.com/p/C9xsvkloep7/

Έβαψαν τη βιβλιοθήκη του χωριού

«Σήμερα βάψαμε Την βιβλιοθήκη και είμασταν καλεσμένοι στο χωριό σε κάποιο σπίτι για να φάμε . Παίξαμε χορέψαμε γελάσαμε και καναμε απειρες αγκαλιές», έγραψε η Ρούλα Ρέβη δημοσιεύοντας βίντεο που έδειχνε όλα όσα έκαναν.

https://www.instagram.com/reel/C90L6DeI4Oa/

Σε όλα τα βίντεο και τις φωτογραφίες που αναρτά στον λογαριασμό της στο Instagram η Ρούλα Ρέβη αποτυπώνεται η χαρά και η ευτυχία των παιδιών της.

Αλληλεγγύη, ανθρωπιά, ομορφιά, μαθήματα ζωής είναι μερικά από όλα δείχνει η φωτογράφος αυτές τις μέρες στα social media.

«Bagamoyo»

roula-revi-taxidi-tanzania-(3).jpg

instagram @roula.revi

«Bagamoyo σημαίνει: αφηνω την καρδιά μου ❤️ σε αυτό το χωριό είμαστε σήμερα ❤️», έγραψε η Ρούλα Ρέβη σε μια φωτογραφία που τη δείχνουν να φωτογραφίζεται με παιδιά της Τανζανίας.

Ο λόγος που έκανε αυτό το ταξίδι

Η ίδια με μια ανάρτησή της απάντησε στο ερώτημα που είχαν πολλοί διαδικτυακοί της φίλοι: γιατί έκανε αυτό το ταξίδι.

«Με ρωτάτε για το ταξίδι αυτό της αγάπης και της προσφοράς πρώτα στον εαυτό μου και στα παιδιά μας , θα σας μιλήσω για όλα …. Προς το παρόν αφήνω την καρδιά μου να νοιώσει».

Ρούλα Ρέβη- Αποστόλης Τότσικας: Το οικογενειακό φωτογραφικό άλμπουμ από τη συναυλία των Coldplay

Ακολουθούν περισσότερες φωτογραφίες από αυτό το ταξίδι ζωής.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved