Tour στην Κωνσταντινούπολη με τα παιδιά της - Οι νέες φώτο της Κατερίνας Καραβάτου

Οι νέες φωτογραφίες της Αέλιας και του Αρίωνα από την Κωνσταντινούπολη.

Tour στην Κωνσταντινούπολη με τα παιδιά της - Οι νέες φώτο της Κατερίνας Καραβάτου

instagram @katerinakaravatou

Ένα διαφορετικό καλοκαίρι περνάει φέτος η Κατερίνα Καραβάτου. Ο λόγος; Μα φυσικά το Power Of Love που ανέλαβε να παρουσιάσει και κάπως έτσι βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη για τις ανάγκες των γυρισμάτων της εκπομπής.

Μπορεί τις πρώτες εβδομάδες να είχε στερηθεί για λίγο τα παιδιά της, όμως οι επόμενες εβδομάδες γέμισαν με πολλές και ευχάριστες στιγμές έχοντας στο πλευρό της την Αέλια και τον Αρίωνα.

Τις τελευταίες μέρες η παρουσιάστρια δεν σταματά να αναρτά φωτογραφίες και στιγμιότυπα από τις διακοπές τους στην Κωνσταντινούπολη με τα like και τα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων να πέφτουν βροχή.

Οι νέες φωτογραφίες από το tour στην Πόλη

Η Κατερίνα Καραβάτου μέσα από τις φωτογραφίες της μας ταξίδεψε μέχρι την Αγία Σοφία και μας έδειξε τη Δεξαμενή του Ιουστινιανού, το Τοπ Καπί, την Αγία Ειρήνη, τον Ιππόδρομο, το Μπλε τζαμί, τον Βόσπορο, την Κλειστή Αγορά και την Αιγυπτιακή Αγορά.

Οι φωτογραφίες των προηγούμενων ημερών

Πριν λίγες μέρες η Κατερίνα Καραβάτου είχε αναρτήσει φωτογραφίες από την πρώτη τους βόλτα στην Κωνσταντινούπολη, δείχνοντας πόσο χαρούμενη είναι που έχει τα παιδιά της κοντά της και μοιράζεται μαζί τους αυτή την υπέροχη εμπειρία.

«Μαζί στην Πόλη. Καλοκαίρι 2024», σχολίασε κάτω από την ανάρτησή της.

https://www.instagram.com/p/C9-QNnLtwMf/

Επισκέφθηκαν την Αγία Σοφία, το εντυπωσιακό Μπλε Τζαμί, τη Βασιλική Κινστέρνα του Ιουστινιανού και το Αιγυπτιακό Παζάρι. Παγωτό, σαφράν, μπαχάρια και καρυκεύματα, τρόφιμα, τα πεντανόστιμα λουκούμια κυριαρχούν στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Κατερίνα Καραβάτου, μεταφέροντάς μας έστω και μέσα από τις φωτογραφίες της σε αυτή τη μεγάλη και σπουδαία και ιστορική Πόλη.

katerina-karavatou-12.jpg
katerina-karabatou-2.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved