Βίκυ Βολιώτη: Η κόρη της τυλιγμένη σαν ντολμαδάκι

Η Άννα μεγάλωσε και ψήλωσε πολύ.

Βίκυ Βολιώτη: Η κόρη της τυλιγμένη σαν ντολμαδάκι

instagram @vickyvolioti_official

Η Βίκυ Βολιώτη είναι μια περήφανη μαμά που κάνει διακοπές μαζί με την κόρη της και τον σύζυγό της στον Πήλιο. Από εκεί έκανε και τη νέα ανάρτηση με την Άννα της.

Βίκυ Βολιώτη: Η τρυφερή φωτογραφία της κόρης της με τη γιαγιά της

Αφορμή για τη φωτογραφία στάθηκε ο τρόπος που κουκουλώθηκε η Άννα με το φούτερ της. Για αυτό άλλωστε και η ηθοποιός σχολίασε ότι η κόρη της «τυλίχτηκε σαν ντολμαδάκι».

kori-viki-volioti.jpg

Η αγάπη που έχει η ηθοποιός για το Πήλιο και πιο συγκεκριμένα για τη Ζαγόρα είναι γνωστή γι' αυτό και με την οικογένειά της περνούν τις περισσότερες μέρες των διακοπών τους εκεί.

Η υιοθεσία της Άννας από την Αιθιοπία

Η Βίκυ Βολιώτη και ο σύζυγός της Σίμος Σαρκετζής, υιοθέτησαν την Αννα από την Αιθιοπία και η μικρή Αννα βαφτίστηκε στον Πανάγιο Τάφο με νονούς τη Σμαράγδα Καρύδη και τον Θοδωρή Αθερίδη.

Βίκυ Βολιώτη: «Ρε πώς αντέχουν οι γονείς των παιδιών που πάνε Ολυμπιακούς;»

«Για εμένα ήταν πάντα κάτι το πολύ φυσικό. Το θεωρούσα πιο πιθανό να υιοθετήσω ένα παιδί από το να αποκτήσω ένα βιολογικό, δικό μου παιδί. Μου φαινόταν τρελό ότι υπήρχαν παιδιά στον κόσμο που για κάποιους λόγους μένουν χωρίς γονείς. Κάποτε κατάλαβα ότι το βασικό πρόβλημα στην Ελλάδα δεν είναι τόσο η γραφειοκρατία, αλλά το γεγονός ότι ευτυχώς δεν υπάρχουν πολλά μωρά ελευθέρα προς υιοθεσία» είχε πει κάποια στιγμή σε συνέντευξή της.

Οι πρόσφατες αναρτήσεις με την κόρη της Άννα

Αν και όσο ήταν μικρή η Άννα απέφευγε να αναρτά φωτογραφίες της, πλέον η ηθοποιός το κάνει με μεγαλύτερη ευκολία. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες της κόρης της θέλοντας να της πει χρόνια πολλά ή να εκφράσει δημόσια την αγάπη της ή την περηφάνια της για εκείνη.

Παρακάτω ακολουθούν οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις της ηθοποιού μαζί με τις λεζάντες που τις συνόδευσε.

Βίκυ Βολιώτη: Η αυστηρή μητέρα της και η σχέση με την κόρη της

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved