Ελένη Φουρέιρα & Αλμπέρτο Μποτία: Η σπάνια φωτογραφία με τον γιο τους στην παραλία

Τρυφερά οικογενειακά στιγμιότυπα για την οικογένεια Φουρέιρα-Μποτία.

Ελένη Φουρέιρα & Αλμπέρτο Μποτία: Η σπάνια φωτογραφία με τον γιο τους στην παραλία

instagram @foureira

Ένα μικρό διάλειμμα από την καλοκαιρινή της περιοδεία φαίνεται πως κάνει η Ελένη Φουρέιρα απολαμβάνοντας μερικές οικογενειακές στιγμές ξεγνοιασιάς μαζί με τον σύντροφό της, Αλμπέρτο Μποτία και τον μονάκριβο γιο τους, Ερμή.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια και performer αποφεύγει να μοιράζεται οικογενειακά στιγμιότυπα στα social media. Με άλλα λόγια, είναι αρκετά σπάνιες οι φωτογραφίες και τα βίντεο από την καθημερινότητά της με τον γιο της, με εξαίρεση τη βάφτιση του μικρού.

Παρόλα αυτά, το απόγευμα της Τρίτης 30/07 πόσταρε ένα carousel post «June memories…», όπως έγραψε και στη λεζάντα της ανάρτησης, δείχνοντας στους 1,3 εκαττομύρια followers της πώς πέρασε τον Ιούλιο .

Πέρα από τις στιλιστικές επιλογές και από τα backstage στιγμιότυπα από τις συναυλίες της, στο post είναι και δύο φωτογραφίες που δείχνουν εκείνη με τους δύο άντρες της ζωής της.

https://www.instagram.com/p/C-Dpl-BtRTG/

Στην τρίτη φωτογραφία από τις δέκα, ο ποδοσφαιριστής και η τραγουδίστρια φτιάχνουν καστράκια στην άμμο ενώ ο Ερμής «επιθεωρεί» το έργο τους.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια και τα likes των φαν ήταν αμέτρητα.

Στην δέκατη και τελευταία φωτογραφία βλέπουμε τις καλλιτεχνικές ανησυχίες του μικρού Ερμή, ο οποίος ζωγραφίζει τα πόδια της μαμάς του.

«Είμαι πολύ τυχερή που έχω τόσο καλό σύντροφο και πατέρα για το παιδί μου»

Πριν περίπου τρεις μήνες, η Ελένη Φουρέιρα μίλησε για στις κάμερες του MEGA για την καθημερινότητα με τον γιο της και πόσο τυχερή νιώθει για τον άνθρωπό της.

«Είναι πάρα πολύ δύσκολη η καθημερινότητα με το μωρό, είμαι πολύ τυχερή που έχω την μητέρα μου. Είμαι πολύ τυχερή που ο σύντροφός μου και πατέρας του γιου μου είναι δίπλα μου, βράχος. Η βάφτιση του γιου μας θα γίνει πολύ σύντομα. Είναι δύσκολο και αγχωτικό να διαγωνίζεσαι στη Eurovision. Ο γιος μου δεν έχει πει ακόμη μαμά, αρνείται. Θα ήθελα να γίνω τόσο καλή μαμά, όσο η δική μου μαμά».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved