Γιώργος Αγγελόπουλος - Δήμητρα Βαμβακούση: Το βίντεο με τα πρώτα βήματα της κόρης τους στην παραλία

O πρώην νικητής του Survivor περνά οικογενειακά το καλοκαίρι του στη Σκιάθο, που είναι και ο τόπος καταγωγής του, απολαμβάνοντας χαλαρές στιγμές μαζί με τη σύζυγο και το παιδί του. 

Γιώργος Αγγελόπουλος - Δήμητρα Βαμβακούση: Το βίντεο με τα πρώτα βήματα της κόρης τους στην παραλία

instagram @dimitravmk

Ένα ξεχωριστό καλοκαίρι απολαμβάνουν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η σύζυγός του, Δήμητρα Βαμβακούση, με την κόρη τους στην Σκιάθο.

Η μικρή τους είναι μόλις έξι μηνών και από ότι φαίνεται λατρεύει τη θάλασσα, όπως ο μπαμπάς της.

Σε ανάρτηση που έκαναν οι δυο τους στο Instagram τους βλέπουμε να κρατούν την κόρη τους από τα χέρια, καθώς εκείνη έχει μάθει να στέκεται όρθια και να κάνει μικρά βηματάκια στην άμμο.

https://www.instagram.com/reel/C-GcHk6tRjw/

Ο Γιώργος Aγγελόπουλος σε συνεντευξή του, πριν ένα μήνα, στην εκπομπή «Ελένη» της Ελένης Μενεγάκη, είχε πει: «Είμαστε στις Κουκουναριές στη σχολή μας. Είμαστε εδώ και έναν μήνα οικογενειακώς. Έχουμε φέρει και τη μπέμπα, έκανε και τα πρώτα μακροβούτια της στις Κουκουναριές. Η μπέμπα σε τρεις ημέρες θα είναι πέντε μηνών και έχει κάνει ήδη μακροβούτια με κάνει χαρούμενο γιατί δεν φοβάται»

Και πρόσθεσε: «Μου έχει δείξει ότι έχει αγάπη στο νερό και είναι μεγάλη χαρά ότι στο μέρος που μεγάλωσα και εγώ αισθάνεται ωραία. Βέβαια, η Δήμητρα έχει λίγο άγχος παραπάνω, γιατί τον άλλο μήνα της είπα θα τη δοκιμάσω και στο σκι. Το παγκόσμιο ρεκόρ είναι 6,5 μηνών, εμείς πρέπει να το σπάσουμε αυτό».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved