Reynolds-Lively: Ο συγκινητικός τρόπος που αποκάλυψαν πως το τέταρτο παιδί τους είναι αγόρι

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως το τέταρτο παιδί τους είναι αγόρι κατά τη διάρκεια μαις συνάντησης με έναν μπαμπά που είχε χάσει το γιο του.

Reynolds-Lively: Ο συγκινητικός τρόπος που αποκάλυψαν πως το τέταρτο παιδί τους είναι αγόρι
Bigstock

Ενάμιση χρόνο αφότου ο Ryan Reynolds και η Blake Lively καλωσόρισαν το τέταρτο παιδάκι τους, ο ηθοποιός επιβεβαίωσε το πόσο περήφανοι νιώθουν που είναι γονείς ενός μικρού αγοριού αφού το ο σπίτι τους έχει μόνο μικρές πρωταγωνίστριες.

Η αιφνιδιαστική αποκάλυψη του φύλου του τέταρτο παιδιού τους συνέβη κατά τη διάρκεια της περιοδείας του για το promotion της ταινίας «Deadpool & Wolverine», με τον ηθοποιό να μοιράζεται τόσο το όνομα και όσο το φύλο σε δύο διαφορετικές συνεντεύξεις τύπου.

https://www.instagram.com/p/ColFDTqpp8k/

«Νιώθω τόσο τυχερός και ευτυχισμένος που είναι σήμερα εδώ η Blake με τις κόρες μας», είπε ενώ με το ιδιαίτερο χιούμορ του πρόσθεσε: «Το ντύσιμό της είναι καταπληκτικό, spoiler alert».

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός του Hollywood επέστρεψε στη γενέτειρά του, το Βανκούβερ, όπου συνάντησε τον John Bell, έναν μπαμπά που είχε χάσει το μικρό του γιο.

Αυτός ο μπαμπάς παραδέχτηκε πως βρισκόταν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και ύστερα από την αυτοκτονία του γιου του σκεφτόταν το δικό του θάνατο: «Σχεδίαζα τον θάνατό μου καθώς αναρωτιόμουν εάν θα καταφέρω να μείνω δίπλα στην οικογένειά μου. Σκεφτόμουν πως πρέπει να φανώ δυνατός γιατί με χρειάζονται τα παιδιά μου. Έχω συμφιλιωθεί με τον θάνατο γιατί ξέρω πως κάποια στιγμή θα ξαναβρεθώ μαζί του, αλλά σίγουρα όχι τώρα».

Ο χολιγουντιανός ηθοποιός επαίνεσε τον John Bell για τη γενναιότητά του αλλά και για το ψυχικό του σθένος: «Η ψυχική ανθεκτικότητα που χρειάζεται για να συνέλθεις μετά από κάτι τέτοιο και το γεγονός ότι έχεις μετουσιώνεις τόση θλίψη σε κάτι εξαιρετικά χρήσιμο είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο. Είμαι πολύ ευγνώμων που μοιράστηκες την ιστορία σου».

Και πρόσθεσε: «Θέλω να μοιραστώ μαζί σου πως έχω κι εγώ έναν γιο και ότι μου δίνεις δύναμη σήμερα. Εάν αγαπώ στο ένα δέκατο όσο αγαπάς εσύ τον γιο σου, θα νιώσω πως έχω κάνει πολύ καλή δουλειά»

«Δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο αγχωμένος ήμουν μέχρι που μπήκα για πρώτη φορά σε εκείνη την αίθουσα συνεντεύξεων και ο Ryan με υποδέχτηκε με ανοιχτές αγκάλες», δήλωσε ο πονεμένος μπαμπάς και συνέχισε: «Το ότι ο Ryan χρησιμοποίησε την πλατφόρμα του για να μοιραστεί την ιστορία μου σήμαινε πολλά για μένα. Συγχαρητήρια, Ryan και BlakeLively. Είστε πραγματικά πανέμορφες ψυχές».

Εκτός από τον 1 ετών Olin, το ζευγάρι είναι επίσης γονείς των κοριτσιών James (9 ετών), Inez (7 ετών) και Betty (4 ετών).

Ο Ryan Reynolds σε κάθε συνέντευξή του μιλά για το πόσο αγαπά τα παιδιά και την γυναίκα του.

Με πληροφορίες από: mother.ly

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved