Άκης Πετρετζικης: Η σπάνια φωτογραφία αγκαλιά με την κόρη του

Η τρυφερή στιγμή του σεφ με την κόρη του. 

Άκης Πετρετζικης: Η σπάνια φωτογραφία αγκαλιά με την κόρη του

Ο Άκης Πετρετζίκης μπορεί να είναι ένας από τους πιο πετυχημένους σεφ στην Ελλάδα αλλά είναι και ένας full time μπαμπάς, που έχει θέσει ως απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή του τα παιδιά του.

Ο επιχειρηματίας έχει δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια με την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ και τα δύο του παιδιά, Αχιλλέα και Ακυλίνα.

Η οικογένεια Πετρετζίκη- Παπαμιχαήλ αποφεύγει να αναρτά στιγμιότυπα με τα παιδιά τους. Παρόλα αυτά, πριν μερικές ώρες ο Άκης Πετρετζίκης δημοσίευσε μια φωτογραφία σε story στην οποία με το ένα χέρι κρατά την μικρή Ακυλίνα καθώς την φιλά γλυκά στο κεφάλι ενώ με το άλλο κρατά μια φέτα πεπόνι.

Η έμπνευση για το όνομα «Ακυλίνα»

Πολλές και πολλοί είχαν αναρωτηθεί από που εμπνεύστηκαν οι γονείς το ιδιαίτερο αυτό όνομα για την κόρη τους.

Η παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή στην πρωινή εκπομπή της «Happy Day» έλαβε ένα μήνυμα από φίλο του ζευγαριού και αποκάλυψε τον λόγο:

«Έχω ρεπορτάζ από φίλο του Άκη. Μου γράφει ότι 27 Σεπτεμβρίου που βάφτισε τον γιο του, ήταν η γιορτή της Αγίας Ακυλίνας, τους άρεσε πολύ και έτσι αποφάσισαν να δώσουν αυτό το όνομα στην κόρη τους» ανέφερε η παρουσιάστρια.

Ποια ήταν η Αγία Ακυλίνα

Η Αγία Ακυλίνα καταγόταν από το χωριό Ζαγκλιβέρι της Θεσσαλονίκης. Ο πατέρας της κάποια στιγμή σκότωσε έναν Τούρκο, ύστερα από φιλονικία. Για να αποφύγει την τιμωρία του θανάτου ασπάστηκε τον μουσουλμανισμό. Αλλά η μητέρα της έμεινε σταθερή στον Χριστό και κάθε μέρα δίδασκε στην Ακυλίνα την αρετή και την πίστη. Η Ακυλίνα δεν αρνήθηκε ποτέ τον Χριστό.

Η Ακυλίνα πέθανε μαρτυρικά μετά από πολυήμερο ραβδισμό, στις 27 Σεπτεμβρίου 1764 μ.Χ. σε ηλικία 19 ετών.

https://www.instagram.com/p/Cr8fh4XNL4t/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved