Ευαγγελία Συριοπούλου: Είναι έγκυος για 2η φορά και τα σχόλια των διάσημων φίλων της ήταν πολλά

«Αυτόν τον Αύγουστο νιώθω διπλά ευτυχισμένη!!!»

Η Ευαγγελία Συριοπούλου και ο σύζυγός της, Στράτος Πατσατζής, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς περιμένουν τον δεύτερο παιδάκι τους.

Την χαρμόσυνη είδηση έκανε γνωστή η ίδια η ηθοποιός μέσα από ένα post της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ανάρτησε δύο φωτογραφίες όπου στη μία ποζάρει μαζί με τον σχεδόν τριών ετών γιο της ενώ στην δεύτερη είναι η ίδια με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά και τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Ο μεγάλος της γιος, Νικόλας, γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2021.

«Αυτόν τον Αύγουστο νιώθω διπλά ευτυχισμένη!!! Καλό Μήνα!!!» έγραψε η Ευαγγελία Συριοπούλου στη λεζάντα του post.

Οι ευχές της εγχώριας showbiz

Η ανάρτηση με την φουσκωμένη της κοιλίτσα πλημμύρισε από ευχές ηθοποιών που καταχάρηκαν με την ανακοίνωση της Ελληνίδας πρωταγωνίστριας.

Η εξομολόγηση για την πρώτη εγκυμοσύνη

Η Ευαγγελία Συριοπούλου πριν δύο μήνες βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» της ΕΡΤ που παρουσιάζει η Τζένη Θεωνά. Η ηθοποιός, τότε, είχε αναφερθεί στη μακροχρόνια σχέση με τον σύζυγό της αλλά και στην πρώτη της εγκυμοσύνη.

Πιο συγκεκριμένα, είχει πει: «Ήμασταν πολλά χρόνια με τον σύζυγό μου, ήμουν στη σχολή ακόμη. Δεν βιαστήκαμε καθόλου. Ίσα ίσα η απόφασή μας ήταν to the point και όταν αποφασίσαμε ότι θέλουμε να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας, αυτό ήρθε εύκολα. Με κάποιον μαγικό τρόπο συνέβαιναν και στους δύο ωραία πράγματα. Δεν ένιωσε κάποιος από τους δύο πίσω. Στα θέλω του αλλουνού είμαστε δίπλα, δεν βάζαμε δεύτερες σκέψεις, Πάντα με τις δυσκολίες αλλά η αγάπη, ο σεβασμός, η συντροφικότητα και ότι βλέπεις τη ζωή σου με έναν άνθρωπο για πάντα, το φτιάχνεις»

«Μόλις είδαμε το τεστ εγκυμοσύνης, μείναμε για δευτερόλεπτα αμίλητοι και ήταν μια τρυφερή στιγμή. Υπήρχε και ένας τρόμος αλλά όλα αυτά ήταν μια ωραία στιγμή. Όταν μου ήρθαν οι πόνοι αγοράζαμε παπλώματα. Του είπα του άντρα μου ότι έχω κάτι πονάκια και μου λέει "Γεννάμε;". Λέω "Δεν νομίζω". Συνέχιζα στο μαγαζί με τα πονάκια, πήρα και τα παπλώματα».

«Και μετά του λέω "Πάμε να φάμε;". Στο ενδιάμεσο είχα μιλήσει με τον γιατρό και τη μαία μου και με είχαν καθησυχάσει. Το βράδυ πήγα στο νοσοκομείο με 8 διαστολή και γέννησα σε 40 λεπτά. Υπήρχαν δύσκολες μέρες στην αρχή, υπήρχε αυτή η αϋπνία. Ήταν και η φάση με τον κορονοϊό και φοβόμουν» πρόσθεσε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved