Στέλιος Χανταμπάκης: Γουρνοπούλα για πρωινό-Η επική ανάρτηση

«Κάτι ελαφρύ για πρωινό»

Στέλιος Χανταμπάκης: Γουρνοπούλα για πρωινό-Η επική ανάρτηση

instagram @olgapiliaki

Το ζευγάρι των τηλεοπτικών παιχνιδιών επιβίωσης, Στέλιος Χανταμπάκης και Όλγα Πηλιάκη περνά ξέγνοιαστες μέρες μακριά στην Φοινικούντα μαζί με τα δυο του παιδιά, Μανώλη και Μαλένα.

Σε καθημερινή βάση η οικογένεια Χανταμπάκη- Πηλιάκη ενημερώνει τους followers της για το πώς περνά στις καλοκαιρινές διακοπές μέσα από τα στιγμιότυπα και τα βίντεο που ανεβάζει είτε σε story είτε σε σταθερό post. Δεν παραλείπουν ούτε μία μέρα!

Γουρνοπούλα για πρωινό

Δεδομένου ότι η Φοινικούντα είναι παραθαλάσσιος οικισμός κοντά στη Μεθώνη φημίζεται, όπως και όλη η Πελοπόννησος για την γουρνοπούλα της!

Χθες, λοιόν, (04/08) ο Στέλιος Χανταμπάκης αγόρασε πρωί πρωί γουρουνοπούλα και την πήγε για πρωινό στην σύζυγό του, Όλγα και τα παιδιά τους Μαλένα και Μανώλη.

Από το βίντεο φαίνεται πως όλοι ξετρελάθηκαν!

Τα παιδιά τους είναι το καμάρι τους

Ο εντεκάχρονος Μανώλης λατρεύει το ποδόσφαιρο, στο οποίο μάλιστα φαίνεται πως έχει και ταλέντο, αφού ήδη προπονείται στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Σε κάθε του προπόνηση και αγώνα οι γονείς του είναι δίπλα του!

https://www.instagram.com/p/CsymCZpsiT4/

Η οχτάχρονη Μαλένα αγαπά και εκείνη το ποδόσφαιρο και τόσο ο Στέλιος Χανταμπάκης όσο και η Όλγα Πηλιάκη την ενθαρρύνουν καθώς φαίνεται να έχει ταλέντο. Η μαμά Όλγα Πηλιάκη σε παλαιότερη ανάρτησή της έχει αναφέρει πως η μικρή είναι και πάρα πολύ καλή.

https://www.instagram.com/reel/CsjLvOAtEoU/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved