Ιωάννα Τούνη: Να τι αρέσει στον Πάρη περισσότερο να κάνει

Πέρα από βιβλιοφάγος είναι και νοικοκύρης!

Ιωάννα Τούνη: Να τι αρέσει στον Πάρη περισσότερο να κάνει

instagram @j.touni

Η Ιωάννα Τούνη λατρεύει τον γιο της Πάρη και δεν υπάρχει φορά που δεν θα τον δούμε να πρωταγωνιστεί τόσο στα stories όσο και στα σταθερά της posts.

Βέβαια από τα τελευταία stories των διακοπών έχουμε καταλάβει δύο πράγματα: πως ο Πάρης λατρεύει τα βιβλία αλλά και είναι αρκετά νοικοκύρης!

Τι λατρεύει να κάνει

«Μπορώ να πω ότι το αγαπημένο παιχνίδι του Πάρη, είναι τα βιβλία του…Το πρώτο πράγμα που κάνει κάθε πρωί, είναι να αραδιάζει όλα και να τα "διαβάζει"», σχολίασε χαριτολογώντας η μαμά Ιωάννα στα πρώτα πρωινά stories.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου φαίνεται πως αγαπά να του διαβάζει μικρά παραμυθάκια.

Τι άλλο αρέσει στον Πάρη εκτός από τα βιβλια

Ίσως από τα πιο cute βίντεο με τον Πάρη είναι εκείνα που «καθαρίζει». Ως γνωστών, όσα παιχνίδια και αν πάρει κανείς στα μωρά, εκείνα θα βρίσκουν ευχαρίστηση στα πιο αλλόκοτα αντικείμενα.

Ο Πάρης λατρεύει τη σκούπα. Είτε μιλάμε για ηλεκτρική σκούπα, είτε για παρκετέζα, ο μικρός ξέρει καλά πώς να τη χρησιμοποιεί. Με άλλα λόγια, είναι ένας μικρός νοικοκύρης.

Λατρεύει τις δουλειές και δεν σταματά ούτε στις διακοπές του! Αυτό το καλό χούι το έχει πάρει από τον μπαμπά του.

Πώς επέλεξαν το όνομα «Πάρης»

«Το όνομα Πάρης δεν ανήκει σε κανέναν από τους παππούδες ή τους συγγενείς μας. Άρεσε πολύ στον Δημήτρη και σε μένα και το αποφασίσαμε ομόφωνα (πράγμα περίεργο γιατί συνήθως διαφωνούμε σε όλα). Προσωπικά από μικρή λάτρευα τα ονόματα από αρχαία Ελλάδα. Πάρης και Απόλλωνας είναι από τα αγαπημένα μου ανδρικά», είχε αποκαλύψει η επιχειρηματίας και influencer, απατώντας σε ένα Q&A στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/C8mvCb1IYLj/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved