Ιωάννα Τούνη: Ο Πάρης φόρεσε τα πιο stylish πέδιλα που κοστίζουν μόλις 6€

Ένα worth buying ζευγάρι καλοκαιρινά πέδιλα που αξίζει να αγοράσετε και εσείς για το παιδί σας.

Ιωάννα Τούνη: Ο Πάρης φόρεσε τα πιο stylish πέδιλα που κοστίζουν μόλις 6€

Στην Κέρκυρα βρίσκεται το γνωστό ζευγάρι influencer, Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου μαζί με τον μονάκριβο τους γιο, τον Πάρη.

Από το νησί των Φαιάκων, το ζευγάρι κάνει καθημερινές και αρκετές αναρτήσεις, στις οποίες μάλιστα, σχεδόν πάντα πρωταγωνιστεί ο μικρός τους γιος.

Αυτό που μας τράβηξε την προσοχή ήταν ένα ζευγάρι παιδικά που επέλεξε η μαμά Ιωάννα για τον μικρό της γιο. Ενώ εκεινός απορροφημένος έπαιζε με τις κάρτες UNO, αυτά τα άνετα πεδιλάκια μας κέντρισαν το ενδιαφέρον.

Αν και πολλές φορές, ο Πάρης είναι ντυμένος με ακριβές και επώνυμες μάρκες, ετούτη τη φορά η επιχειρηματίας και content creator έκανε τη διαφορά: Επέλεξε ένα ζευγάρι παπούτσια από το γνωστό fast fashion brand, το ZARA, το οποίο κοστίζει μόνο 6 ευρώ.

Είναι ένα παιδικό πέδιλο θαλάσσης τύπου slide με λάστιχο και λαστιχένια σόλα.

Αυτά τα πέδιλα έγιναν η αφορμή για να συγκεντρώσουμε μερικά από τα αγαπημένα μας outfit του Πάρη.

Τα ταξίδια του Πάρη

Είναι γνωστό σε όσους ακολουθούν την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου ότι μεγαλώνουν τον γιο τους οι δυο τους, χωρίς τη βοήθεια νταντάς. Διαμορφώνουν, λοιπόν, το πρόγραμμά τους με τέτοιο τρόπο, ώστε να έχουν τον Πάρη μαζί τους ή να τον προσέχουν στο σπίτι.

Και φυσικά σε κάθε ταξίδι που κάνουν, και είναι πολλά, τον παίρνουν μαζί τους. Ο Πάρης έχει επισκεφτεί πολλές ευρωπαϊκές χώρες καθώς και τη Νέα Υόρκη, το Μεξικό αλλά και τις Μαλδίβες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved