Χρύσα Μιχαλοπούλου: Αγκαλιά με τον γιο της, Κουτσόπουλο junior, στις καλοκαιρινές τους διακοπές

Μαμά και γιος απολαμβάνουν τις Αυγουστιάτικες διακοπές τους.

Χρύσα Μιχαλοπούλου: Αγκαλιά με τον γιο της, Κουτσόπουλο junior, στις καλοκαιρινές τους διακοπές

instagram @chrysamichalopoulou

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου έχουν επιλέξει να μην μοιράζονται στιγμιότυπα από την οικογειακή τους ζωή και τη σχέση τους, ειδικά από τότε που ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, Κίμωνας.

Ο γνωστός σεφ και η ηθοποιός υποδέχτηκαν τον γιο του τον Σεπτέμβριο του 2022 και από εκείνη την ημέρα ζουν το ονειρό τους.

«Έχω ξανανιώσει! Είναι υπέροχο αυτό που συμβαίνει, δεν το περίμενα. Δεν ήρθε ξαφνικά το παιδί. Από πάντα ήθελα να γίνω νέα μαμά. Όταν ήρθε ο μικρός δεν άλλαξε τίποτα. Ήταν σαν να ήταν πάντα εκεί. Είχα ένα σοκ στο μαιευτήριο όταν μου λένε εντάξει τώρα θα πάτε σπίτι. Εντάξει λέω με εμπιστεύονται, μπορώ να μεγαλώσω ένα παιδί. Ο Λεωνίδας είναι ένας πολύ στοργικός μπαμπάς. Είναι σαν φιλαράκια. Τους κάνω εικόνα στο μέλλον και η εικόνα με ευχαριστεί πάρα πολύ», είχε δηλώσει στην μεσημεριανή εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται» πριν από επτά μήνες.

Ο Αύγουστος βρίσκει την μαμά Χρύσα να απολαμβάνει τις διακοπές της μαζί με μονάκριβο γιο της.

Η νεαρή μαμά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα carousel post με τρεις φωτογραφίες με τον γιο της όπου ποζάρουν αγκαλιά φορώντας bucket hats αλλά και παίζοντας στην αμμουδιά.

«Εγώ και εσύ μαζί» έγραψε στη λεζάντα του post η Χρύσα Μιχαλοπούλου.

https://www.instagram.com/p/C-VJF8etDAO/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved