Ρέβη-Τότσικας: Το οικογενειακό φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι στην Αφρική

Το ταξίδι εθελοντισμού στην Αφρική φαίνεται να είναι το κάτι άλλο!

Ρέβη-Τότσικας: Το οικογενειακό φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι στην Αφρική

instagram @roula.revi

Μέχρι την Τανζανία ταξίδεψαν Ρούλα Ρέβη και Αποστόλης Τότσικας μαζί με τον οργανισμό Wheeling2help. Η οικογένειά τους συμμετέχει σε ένα ένα ομαδικό ταξίδι προσφοράς και εθελοντικής εργασίας.

Η οικογένεια Τότσικα-Ρέβη ξεκίνησε το ταξίδι από την Τανζανία και η φωτογράφος δε σταμάτησε λεπτό να μοιράζεται στιγμιότυπα από το πρόγραμμα εθελοντισμού και παροχής βοήθειας στους ντόπιους.

https://www.instagram.com/p/C9_8t7kIxOS/

«Με ρωτάτε για το ταξίδι αυτό της αγάπης και της προσφοράς πρώτα στον εαυτό μου και στα παιδιά μας , θα σας μιλήσω για όλα …. Προς το παρόν αφήνω την καρδιά μου να νοιώσει», έγραψε σε μία από τις πολλές ανάρτησεις η Ρούλα Ρέβη.

https://www.instagram.com/p/C9rxSBAIvN6/

Σε παλαιότερη συνέντευξή του για τον γάμο του με την Ρούλα Ρέβη ο ηθοποιός κα και μπαμπάς Αποστόλης Τότσικας είχε παραδεχθεί: «Είναι πολύ σημαντικό να περνάς χρόνο με τον άλλο. Εμάς μας έδεσε ακόμα πιο πολύ εκείνη η περίοδος με τον Covid. Οπότε αυτό είναι το μυστικό: η συνεχής εγρήγορση και η αγάπη για τα πράγματα και απέναντι στον άλλο».

Απολαύστε περισσότερες φωτογραφίες από το ταξίδι τους:

https://www.instagram.com/p/C-SRsNsMHp7/
https://www.instagram.com/p/C-E7bmFshqm/
https://www.instagram.com/p/C-NkwWsIti8/
https://www.instagram.com/p/C-IwH_sI12X/

«Η Ρούλα είναι ο πιο σταθερός βράχος της ζωής μου»

Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας είναι πολλά χρόνια μαζί με τη σχέση τους να ωριμάζει και να δυναμώνει με το πέρασμα του χρόνου.

Ο ηθοποιός σε παλιότερη συνέντευξή του στην εκπομπή «Ελένη» της Ελένης Μενεγάκη είχε πει για την γυναίκα του: «Η Ρούλα είναι ο πιο σταθερός βράχος της ζωής μου. Είναι η καλύτερη μάνα και σύζυγος η Ρούλα. Επειδή και εγώ είμαι ένα μικρό παιδί, η Ρούλα μας βάζει σε τάξη».

Όσον αφορά στα παιδιά του είπε μεταξύ άλλων: «Δεν είχα καμία αμφιβολία να κάνω οικογένεια, πάντα μου άρεσε η ιδέα. Έχω αντοχές με τα δίδυμα παιδιά μου, είμαι ένα ανθρώπινο κινούμενο παιχνίδι».

https://www.instagram.com/p/C9vGdHLIDe4/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved